You are here
Home > Actualitate > Dezvăluire BOMBA în cazul căutărilor de la Caracal – Perchezițiile, RELUATE după ce familia Luizei a amenințat
loading...

Dezvăluire BOMBA în cazul căutărilor de la Caracal – Perchezițiile, RELUATE după ce familia Luizei a amenințat

Dezvăluire incendiară în cazul Caracal. DIICOT va relua astăzi cercetările acasă la Gheorghe Dincă, deși ieri șeful structurii  spunea că oamenii legii nu pot descinde la acasa lui Dincă fără ca acesta să fie prezent. Dincă este internat în spital, acuzând dureri în urma descinderilor oamenilor legii, de care susține că a fost bătut.


DIICOT va relua azi căutările acasă la Dincă, însă decizia a fost una forțată de familia Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie și pe care Dincă recunoaște că a ucis-o. Avocatul familiei Melencu a anunțat că a SOMAT organele legii să continue ancheta pe motiv că fetele ar putea fi în viață și riscă să moară dacă nu sunt reluate căutările. Familia Luizei a amenințat cu plângere penală pentru favorizarea infractorului.

Monstrul din Caracal, pus în fața detectorului de minciuni – Când va ajunge Dincă la sediul IGPR

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, urmează să fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, urmează să fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

Încă de miercuri, procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă a anunțat că bărbatul va fi testat cu aparatul poligraf, Dincă dându-și consimțământul pentru acest lucru. „Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens”, a anunțat miercuri Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, joi, timp de o oră și jumătate, la sediul Institutului Național de Medicină Legală.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă a fost verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineață, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceștia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituției.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale.

Astăzi, DIICOT a anunțat oficial preluarea anchetei de la Craiova la structura centrală. Conform surselor România TV, DIICOT va descinde astăzi la casa lui Dincă, chiar și în absența acestuia.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a precizat, miercuri, că, până în monentul în care nu există dovezi clare că fetele sunt decedate, nu poate fi exclusă nicio variantă, nici măcar cea că ele ar fi în viață. Anchetatorii au făcut verificări la Dincă acasă, pentru a se asigura că cele două fete nu sunt în imobil.

Răsturnare de situația în cazul Caracal. Ieri, șeful DIICOT, Felix Bănilă, anunța că anchetatorii nu pot intra în casa lui Gheorghe Dincă câtă vreme acesta nu este față la căutări. Dincă a blocat ancheta DIICOT în casa sa, după ce în ultimele zile i-a fost rău. Mai mult, acesta va rămâne încă o săptămâna în spital, după ce a fost la control la INML. Amintim că Dincă acuză dureri de splină în urma unei presupuse agresiuni din partea anchetatorilor.

sursa mediafax.ro.


Lasă un răspuns

Top