You are here
Home > Actualitate > Desi pastea vacile si invata pe camp a intrat cu media 9.99 la secția de controlor trafic aerian!!
loading...

Desi pastea vacile si invata pe camp a intrat cu media 9.99 la secția de controlor trafic aerian!!

Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat nu conteaza ce trebuie sa faci pentru a obtine acest lucru si prin catre trebuie sa treci pentru a ajunge sa ai performanta dorita. Iar baiatul din clipul postat mai sus este un exemplu de urmat pentru toata lumea. Chiar daca a muncit cat 10 el a reusit sa isi atinga visul si sa fie un exemplu de urmat pentru toti elevii din intreaga tara.

Din batrani se zice: “Ai carte, ai parte”, adica, daca inveti ai totusi o sansa mai buna in viata, efortul tau da roade dupa o perioada.Din pacate, multe familii modeste de romani, nu-si incurajeaza copiii sa invete, considerand ca scoala este prea costisitoare pentru ei, ca trebuie sa astepte prea multi ani pana cand copiii vor avea o meserie si atunci, acestia se pierd, accepta situatia asta chiar daca mai tarziu regreta.

Dar, exista si situatii in care familia se zbate sa ajunga copilul lor la o scoala, sa aiba o meserie, sau o calificare superioara daca il ajuta capul.O asemenea situatie va prezentam in filmul de mai sus, devenit viral pe internet, cu un baiat care desi pastea vitele pe camp, a reusit prin forte proprii, cu putin ajutor din partea dascalilor lui sa intre cu media 9.99 la Academia Fortelor Aeriene- Henri Coanda din Brasov.

Acest baiat modest, pe nume Flavius, a plecat din judetul Mehedinti, din satul Marasesti, la Colegiul Militar Mihai Viteazu din Alba-Iulia, unde a terminat ca sef de promotie, spre bucuria si mandria parintilor lui, tatal fiind sofer, mama casnica.

A invatat singur, avand o ambitie deosebita si a reusit primul la AFA din Brasov, la Sectia de Controlor Trafic Aerian, fiind si el surprins de media atat de buna obtinuta, fiind felicitat personal de Ministerul Apararii Nationale pe pagina de face book. El declara optimist ca: “daca-ti doresti un lucru,cu siguranta reusesti!”.Noi ii spunem cu mare drag, succes deplin in cariera pe care si-a ales-o.

One thought on “Desi pastea vacile si invata pe camp a intrat cu media 9.99 la secția de controlor trafic aerian!!

  1. Asta-i exprimare de ziarist în 2019. Pentru o mai bună calitate a articolelor jurnalistice,consultați arhiva anilor ’90. Pe vremea aia,se învăța limba română,cu gramatica aferentă,pe rupte,la facultatea de jurnalism.Azi,gramatica-i un lux pe care nu oricine şi-l permite.

Lasă un răspuns

Top