You are here
Home > Accidente > Anchetatorii au găsit noi probe în casa lui Gheorghe Dincă: s-a descoperit sânge pe mai multe obiecte
loading...

Anchetatorii au găsit noi probe în casa lui Gheorghe Dincă: s-a descoperit sânge pe mai multe obiecte

A treia zi de verificări extinse efectuate de echipe complexe de polițiști și procurori DIICOT s-a încheiat, duminică, după ce au fost ridicate noi probe ce urmează să fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar și despre hainele care, la prima analiză, nu sunt ale Luizei.


Anchetatorii au descoperit noi urme de sânge pe niște pantaloni, pe un calendar sau pe așternuturi, toate acestea vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală. De asemenea s-a găsit și un aparat foto, iar pentru acesta se va cere un mandat de percheziție electronică și va fi analizat conținutul.

Anchetatorii au sigilat, duminică, 15.00 casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul.

De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de circa cinci hectare.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă este dus în Arestul IPJ Olt, unde își va petrece noaptea.

Luni vor fi reluate verificările la locuința unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza

Lasă un răspuns

Top