You are here
Home > Actualitate > ULUITOR: Polițiștii și jandarmii i-au AMENDAT pe protestatari din fața casei monstrului Gheorghe Dincă, pe motiv că i-au injurat si jignit
loading...

ULUITOR: Polițiștii și jandarmii i-au AMENDAT pe protestatari din fața casei monstrului Gheorghe Dincă, pe motiv că i-au injurat si jignit

Mai multe persoane care au protestat în ultimele zile în fața casei lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a omorât două fete în Caracal, au fost amendate de polițiști și jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru că ar fi adus injurii oamenilor legii, conform Mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Olt au anunțat că, în ultimele zile, au fost aplicate două amenzi persoanelor care au protestat în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal. Astfel, au fost sancționați doi bărbați, unul pentru că ar fi aruncat cu ouă în casa lui Gheorghe Dincă, iar cel de-al doilea pentru că a strigat și a tulburat ordinea și liniștea publică.

Monstrul Gheorghe Dincă și-a schimbat RADICAL strategia – Criminalul susține că Luiza a făcut sex de bună voie cu el, după ce i-a dat bani

Criminalul din Caracal le-a dat anchetatorilor noi informații. Acesta susține că Luiza Melencu, fata dispărută de acasă în aprilie, ar fi făcut sex de bună voie cu el.

România TV anunță că Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că la scurt timp după ce Luiza a fost luată la ocazi i-a aruncat 50 de lei pe bancheta din spate, pentru a face sex cu el. Dincă susține că tânara a refuzat, însă după ce i-a oferit mai mulți bani, tânăra ar fi acceptat să facă sex cu el.

„Au fost aplicate două sancţiuni. Prima sancţiune a fost aplicată unui bărbat născut în 1966, din Caracal. Acesta, în 26 iulie la ora 23.15 a aruncat cu două ouă crude în poarta imobilului de pe strada Craiovei, la nr 169. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă de 100 de lei. O altă amendă a fost dată în 28 iulie la ora 23.10 unui bărbat care se afla pe strada Craiovei, în dreptul imobilului 171, care a tulburat ordinea şi liniştea publică prin strigăte. La intervenţia patrulei de jandarmi, bărbatul a refuzat să se legimitimeze. Acesta a fost amendat cu suma de 500 de lei, din care 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi 300 de lei pentru refuzul legitimării”, a precizat Simona Floricel, din cadrul IJJ Olt.

Polițiștii din Caracal au aplicat patru amenzi protestatarilor care le-ar fi adus injurii. Prima amendă, în valoare de 300 de lei, a fost dată în 28 iulie, iar celelalte trei o zi mai târziu, ultimele fiind în valoare de câte 500 de lei.

„Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât potrivit legii penale să fie considerate infracţiuni: săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”, a precizat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.


Lasă un răspuns

Top