You are here
Home > Actualitate > In CAZUL CARACAL. Verificări cu câini în pădure şi în curtea criminalului Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit un telefon mobil al uneia dintre victime VIDEO
loading...

In CAZUL CARACAL. Verificări cu câini în pădure şi în curtea criminalului Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit un telefon mobil al uneia dintre victime VIDEO

Anchetatorii au reluat cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal şi în pădurea în care Gheorghe Dincă a indicat că a aruncat rămășiţele Luizei Melencu. Oamenii legii caută noi indicii care să probeze mărturia lui Gheorghe Dincă. Marţi au găsit un nou telefon al uneia dintre victime. Totodată, au fost aduşi şi câini de urmă în pădure în care luni au găsit oase umane. De asemenea, anchetatorii s-au apucat să spargă gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă. Tot marţi, cele trei telefone găsite în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal sunt percheziționate informatic.

UPDATE: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că anchetatorii au găsit un telefon care aparţine uneia dintre victime.

De asemenea, avocatul că, din declaraţiile date în anchetă, reiese că familia a primit după dispariţia fetei telefoane de la mai multe persoane, de pe numere diferite, or ancheta vizează un singur inculpat, pe Gheorghe Dincă.

Din declaratiile date se intrevede ca mai multe persoane au sunat familia Luizei. Familia a incercat sa fie avertizata in sensul ca ‘Fiti linistiti, fata dvs pleaca, o prietena o influenteaza’, dupa care s-a revenit si s-a zis ca ‘Stati linistiti, deja sunt intr-o tara in strainatate’. A reiesit ca mai multe persoane au sunat de pe numere diferite, or noi avem un singur inculpat, dl Dinca. Se coroboreaza cu ce spune dl Dinca, ca nu a sunat de mai multe ori. Se coroboreaza declaratia lui Dinca cu a parintilor, ca mai multe persoane au sunat sa amageasca familia, sa stea linistite, sa nu reclame la politie sau la Parchet, sa nu o caute. Telefoanele au fost imediat dupa ce Luiza a fost rapita, sechstrata, luata”, a zis avocatl Tonel Pop.

Ştirea iniţială:

După zile întregi în care i-a ținut în şah pe polițiști, criminalul Gheorghe Dincă a făcut noi mărturisiri despre locul în care se află Luiza. Dacă inițial a spus că a ucis-o și a aruncat-o în Dunăre, acum Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că trupul Luizei se află într-o pădure de lângă Caracal

Oasele arse găsite luni într-o pădure de lângă Caracal au fost duse la Institutul Naţional de Medicină Legală din Bucureşti pentru expertiză. Gheorghe Dincă susţine că acestea ar aparţine Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie. 

Oamenii legii vor stabili şi dacă se poate face o identificare ADN pentru a vedea dacă rămăşiţele sunt ale Luizei Melencu. Pe de altă parte, criminalul i-a sfidat pe anchetatori: „Hai că v-am plimbat destul, vă duc la locul unde e Luiza!”, le-ar fi spus Gheorghe Dincă acestora. Ba mai mult, le-a cerut să nu-l mai plimbe atât, pentru că deja a mărturisit totul.

În timpul căutărilor, anchetatorii au mers şi într-un câmp de floarea soarelui, acolo unde Gheorghe Dincă ar fi aruncat telefonul Luizei. Criminaliştii şi jandarmii au scotocit întreaga zonă cu detectoarele de metale. Anchetatorii au căutat în lanul de floarea soarelui şi cu o zi îaninte, însă fără niciun rezultat.

Gheorghe Dincă va dus, zilele următoare, la detectorul de minciuni, după ce i-a plimbat, pe piste false, timp de o săptămână pe anchetatori

https://youtu.be/qv4mJ-5vqnI

https://youtu.be/qv4mJ-5vqnI

Lasă un răspuns

Top