You are here
Home > Actualitate > Avocatul familiei Luizei: În curtea groazei a monstrului Gheorghe Dincă există tuneluri. Ar putea să fie un cimitir, procurori ascund dovezi.
loading...

Avocatul familiei Luizei: În curtea groazei a monstrului Gheorghe Dincă există tuneluri. Ar putea să fie un cimitir, procurori ascund dovezi.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat miercuri că anchetatorii vor transforma curtea lui Gheorghe Dincă într-un „șantier de construcții” după ce s-au descoperit tuneluri, foraje, puțuri și grote acoperite cu beton.

„Exista tuneluri, exista tot felul de foraje, puturi infundate, grote si peste aceste lucruri tot felul de betoane fara rost adica nu pentru a face ceva sau a face vreo fundatie. Cred ca aici poate sa fie un cimitir al istoriei sale indelungate in domeniul crimelor si probabil ca nu a mai avut loc aici a inceput sa le mai arda si sa le mai arunce prin paduri (…) Sunt multe tuburi de beton, acelea sunt adevărate buncăre”, a zis avocatul.

Anchetă cu scandal monstru, la casa groazei a lui Gheorghe Dincă: avocatul familiei Luizei , Tonel Pop il acuză procurorul că i-a interzis ilegal să participe la căutări

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat miercuri, la scurt timp dupa ce intrat in curtea lui Gheorghe Dinca alaturi de anchetatori, ca procurorul de caz a dat telefon si a cerut ca avocatul sa nu mai participe la cercetarile efectuate de autorităti.

„Dupa ce am fost inauntru, unde se cauta oseminte si alte probe, procurorul de caz a sunat alarmat ca eu sa nu patrund in acea incinta si sa nu vad ce se intampla acolo si ma roaga sa dispar din acea zona. Nu este normal, exista o ordonanta data de alt procuror care instrumenteaza cazul prin care mi s-a permis sa iau parte la toate actele de cercetare care se efectueaza. Poate nu ii convine pozitia mea fata de dansul, incearca sa ne blocheze. Nu s-au spart betoane, s-au gasit in continuare fragmente osoase dar procurorul de caz prezent la fata locului imi interzice ilegal (…)”, a zis avocatul.

Tot avocatul familiei Luizei face acuzații publice si INCENDIARE: Procurorii ASCUND informații! Presa și opinia publică să pună presiune

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susține că procurorii care cercetează casa lui Gheorghe Dincă ascund informații. El arată că procurorii au copiat tot ce se afla pe telefoanele, laptopul și aparatul de fotografiat al lui Dincă, dar nu doresc să comunice ce au găsit acolo. Pop face apel la jurnaliști și societate să facă presiuni asupra procurorilor pentru a comunica public.

Este un joc de-a v-ați ascunselea între mine, presă și procurori. Ei încearcă să nu aflăm prea multe, ne ascund informațiile. Nici eu nu primesc informații, pe dumneavoastră vă țin beznă, vă oferă doar ce informații vor ei.

Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune să scoată cât mai repede datele din acele telefoane. Să vină Parchetul să ne spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare. Problema este că au copiat acele informații, dar nu ne arată ce este acolo. Ei au pus batista pe țambal! Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo. Nu ni se spune ce este în acele telefoane și trebuie să aflăm.

Este vorba despre un aparat de fotografiat extrem de performant. Este clar că numai un pasionat de fotografie investește atâția bani într-un astfel de aparat.”, a spus Tonel Pop.

Lasă un răspuns

Top