You are here
Home > Actualitate > Descoperire halucinantă de ULTIMĂ ORĂ în curtea lui Gheorghe Dincă: „Poate să fie un fel de CIMITIR”. De câte cadavre ar fi vorba până în prezent! ASTA schimbă tot ce se știa până acym despre monstrul din Caracal
loading...

Descoperire halucinantă de ULTIMĂ ORĂ în curtea lui Gheorghe Dincă: „Poate să fie un fel de CIMITIR”. De câte cadavre ar fi vorba până în prezent! ASTA schimbă tot ce se știa până acym despre monstrul din Caracal

Avocat Tonel Pop: ”Există tuneluri, există tot felul de foraje, puțuri înfundate, puțuri care nu sunt neapărat înfundate, grote și tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există turnat beton în sensul de a pune fundație, a face ceva ..

Din punctul meu de vedere, eu cred, cred că aici poate să fie un fel de cimitir, și la propriu și la figurat, al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor, și după aceea cred că nu a mai avut loc pe aici și a început să le mai și ardă, să le mai împrăștie și prin păduri și prin alte locuri.”

Reporter: Suspectul a dat explicații cu privire la aceste grote, cum le spuneți, zone acoperite cu beton?

Avocat Tonel Pop: ”Eu am cerut în mod expres asta și în scris și verbal procurorilor, într-adevăr, de a explica, am spus, domne, dacă ne apucăm să săpăm, costă foarte mult să spargi astfel de betoane, mai ales că nu construim nimic, și dărîmăm, ci măcar să ne spună, dacă tot săpăm, să nu săpăm aiurea. A rămas în discuție. E clar că e atipic totul.”

Reporter: Există premise că s-ar mai găsi și alte urme?

Avocat Tonel Pop: ”Bineînțeles, așa cum v-am spus, din pereți, din tencuială, din pământ, din acele încăperi pe care le are el construite, din grote, miroase numai a cadavru. Totul!”, potrivit stirileprotv.ro.

Lasă un răspuns

Top