You are here
Home > Actualitate > Mărturii răvăşitoare în cazul Caracal! Monstrul Gheorghe Dincă are spatele asigurat? Ce au mai găsit anchetatorii în curtea casei groazei. E absolut şocant
loading...

Mărturii răvăşitoare în cazul Caracal! Monstrul Gheorghe Dincă are spatele asigurat? Ce au mai găsit anchetatorii în curtea casei groazei. E absolut şocant

Este a cincea săptămână de anchetă la Caracal, unde anchetatorii au găsit noi bucăţi de oase pe care le-au trimis la expertize.

Câte locuri suspecte s-au descoperit în curtea lui Dincă în urma scanării! Numărul este uriaş dupa ce toti pereţii casei lui Gheorghe Dincă din casă să fie scanaţi, după ce performantul dispozitiv a cercetat curtea de aproape 2.000 de metri pătraţi a suspectului.

Per total, în curte au fost descoperite 84 de locuri suspecte, care au fost marcate cu var de investigatori. Criminaliştii au cercetat şi toaleta şi fosa septică din locuinţă, iar mai mulţi medici legişti au fost prezenţi pentru a ridica fragmentele osoase descoperite.

rezultatele preliminare ale analizelor au stabilit că acestea nu sunt de natură umană.

Ieri, un poliţist din Caracal a fost demis şi este cercetat într-un dosar de trafic de persoane şi cămătărie. 

De asemenea, un martor care a dorit să fie sub protecţia anonimatului a făcut declaraţii răvăşitoare.

Bărbatul susţine că poliţia din Caracal e mână-n mână cu traficanţii şi clanurile interlope. Şi-a dat seama de asta atunci când fata lui a dispărut de acasă şi s-a dus să reclame, iar ei nu au vrut să intervină!

Sursa: a1.ro

foto: Inquam Photos

Lasă un răspuns

Top