You are here
Home > Accidente > Ultima Ora, olandezul care a omorât-o pe fetița din Dâmbovița s-a SINUCIS socant, a intrat cu masina intr-un TIR (VIDEO18+)
loading...

Ultima Ora, olandezul care a omorât-o pe fetița din Dâmbovița s-a SINUCIS socant, a intrat cu masina intr-un TIR (VIDEO18+)

IGPR a precizat oficial, pentru presa, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest. „În urmă cu câteva minute, prin canalul de cooperare polițienească s-a primit un mesaj din partea autorităților olandeze prin care eram informați că suspectul este victima unui accident de circulație „, a precizat, pentru presa, Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR.

Polițiștii din România nu dețin, în prezent, date privind motivele care l-au făcut pe criminalul Adrianei să recurgă la acest gest. Olandezul bănuit că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis în Olanda, după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

CONFIRMARE din Olanda: Criminalul fetei din Dâmbovița a intrat cu mașina într-un TIR și a murit Poliția din Olanda a anunțat că individul care a violat-o și ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis! Conform poliției, criminalul a intrat intenționat cu mașina într-un TIR și a murit pe loc.

Totul s-a întâmplat în Escharen. Procuratura din provincia Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetățeanului olandez suspectat de uciderea unei fetiţe în judeţul Dâmboviţa, relatează presa locală. Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’ Potrivit autorităților olandeze, suspectul s-a aruncat în fața unui camion pe o șosea din zona localității Escharen, informează site-ul AD. nl.

Presa olandeză relatează despre cazul suspectului Johannes Visscher, un bărbat de 47 de ani suspectat că a omorât o fetiţă în localitatea Gura Şuţii din judeţul Dâmboviţa.

Op de Vegetasscheweg in #Escharen toen wij onderzoek naar de dood van een persoon, wat in eerste instantie leek op een ongeval met een vrachtwagen. Inmiddels gaan we er van uit dat deze persoon zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt.— Politie Oost-Brabant (@politieob) 23 September 2019

Lasă un răspuns

Top