You are here
Home > Accidente > Clipe de groază într-un apartament din Caracal in OLT: Un polițist s-a împușcat în cap cu arma din dotare
loading...

Clipe de groază într-un apartament din Caracal in OLT: Un polițist s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Alertă la Caracal acolo unde prin Serviciul 112 a fost anunțată o adevărată tragedie: ajutorul șefului de post din localitatea Corbu s-ar fi împușcat în cap cu arma din dotare.

Imediat la Fața locului a fost trimis un echipaj SMURD care încearcă să-l resusciteze pe polițist.

La fața locului s-au deplasat și criminaliștii care audeschis o anchetă în acest caz. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor în felul acesta.

Polițistul în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică după-amiaza, împușcat în apartamentul din Caracal în care locuia. Acesta lucra la IPJ Olt, unde fusese transferat în urmă cu aproximativ o lună de la Postul din localitatea Corbu.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, polițistul s-a împușcat cu armamentul din dotare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, fiind transportat la spital.

„Incidentul s-a produs în apartamentul său și polițistul nu era în timpul serviciului”, a declarat Alexandra Ducu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Lasă un răspuns

Top