You are here
Home > Actualitate > Baiatul de 8 ani din Constanta care a disparut din fata casei – Au fost gasite rolele copilului, dupa 24 de ore de cautari
loading...

Baiatul de 8 ani din Constanta care a disparut din fata casei – Au fost gasite rolele copilului, dupa 24 de ore de cautari

Mama lui Iulian Alexandru Biţica, băieţelului dispărut la Pecineaga, plânge după fiul ei © Politia Romana olt.ro

Este cea de-a patra zi în care poliţişti, jandarmi şi voluntari încearcă să dea de urma lui Iulian Alexandru Biţică. Copilul a dispărut de acasă, din localitatea Pecineaga, sâmbătă după-amiază. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el. 

Băieţelul de 8 ani se juca în apropierea casei când a fost văzut pentru ultima dată de tatăl lui. 

„Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo”, a declarat tatăl copilului.

Băiatul a fost căutat şi ieri de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari, cu ajutorul câinilor de urmă şi camerelor de termoviziune. Pompierii au început să golească bazinul de decantare de la marginea satului, după ce a apărut ipoteza conform căreia copilul ar fi căzut acolo. 

Tatăl lui Iulian crede că fiul lui a fost răpit

Părinţii copilului sunt despărţiţi şi fiecare vine cu propria ipoteză. Tătăl e convins că ar fi vorba despre o răpire.

„Nu a fost niciodată pe-acolo. Nu ştia zona aia pe-acolo, n-a fost niciodată.. e răpire”, a declarat Claudiu Biţică.

De cealaltă parte, Alexandra Păuleţ, mama copilului spune că fiul ei era trist şi probabil a plecat de acasă. 

Femeia a mărturisit, într-un interviu acordat Antena Stars, că se gândeşte la mai multe variante ale dispariţiei, însă cea mai plauzibilă este răpirea.

„Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă… Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el”, a declarat Alexandra Păuleţ.

Ea nu crede că trupul copilului ei se află în haznalele unde a fost căutat toată ziua de ieri, pentru că nu ar fi reuşit să ajungă singur în acea zonă

Mama copilului dispărut: „Băiatul s-a plâns că este bătut de mama vitregă”

Mama lui Iulian a povestit că fiul ei a rămas în grija tatălui.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi”, acuză femeia.

Ea a afirmat că Iulian s-ar fi plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat. 

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat”, a mai spus femeia.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga, a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările poliţiştilor, jandarmilor şi săteniloe până în prezent nu au avut niciun rezultat.

Detaliu de groază în cazul băieţelului din Pecineaga dispărut fără urmă! Mama acuză: ”Tatăl a dat copilul!”

Mama băiatului de opt anişori, dispărut de sâmbătă, îl acuză pe tatăl celui mic că l-ar fi dat pe fiul lor din răzbunare! Femeia e disperată de când nu mai ştie nimic de copilul său. Cu fiecare oră care se scurge, şansele ca băieţelul să fie găsit în viaţă sunt tot mai mici, iar acest gând îi împietreşte inima mamei.

Detaliu de groază în cazul băieţelului din Pecineaga dispărut fără urmă! Mama acuză: ”Tatăl a dat copilul!”

Foto: Arhiva Facebook/ Inspectoratul General de Aviatie al MAIForte impresionante au actionat, duminica, pentru a-l cauta pe Iulian Alexandru Bitica, in varsta de 8 ani, disparut sambata in jurul orei 15.00, din fata locuintei.

De sambata, salvatorii au scotocit imprejurimile ore in sir impreuna cu localnicii. Din pacate, deocamdata fara succes, copilul nu a fost gasit. Doar rolele baiatului au fost gasite pe o strada in apropiere.

UPDATE 22:30 Rolele baiatului au fost gasite, duminica, de politisti pe o strada din apropierea locuintei copilului. Este vorba de o strada situata la mai putin de un kilometru distanta de locuinta acestuia, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse din randul anchetatorilor. Politistii constanteni au confirmat gasirea obiectelor care i-au apartinut copilului.

Cautarile au fost reluate duminica dimineata. Politisti din cadrul IPJ Constanta, jandarmi din cadrul IJJ, politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, politisti locali si voluntari din cadrul administratiei locale au fost angrenati in cautarea micutului, informeaza Mediafax.

Cainele de urma al Serviciului Criminalistic a fost implicat si el in actiune, dar si un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie al MAI care survoleaza zona. Se cauta pe raza localitatii Pecineaga si in imprejurimi, scrie publicatia locala Replica.

UPDATE duminica 22:00 – Politistii au verificat 40 de camere de supraveghere video si au extins aria de cautare in localitatile Ovidiu, Harsova si Neptun.

La operatiune au fost folosite camerele de termoviziune ale Garzii de Coasta, trei caini de urma si un elicopter care a survolat zona. Fortele de ordine au verificat in ultimele 24 de ore toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar si cladiri dezafectate, parasite sau in constructie, efectuandu-se cautari in localitatile invecinate Arsa, Dulcesti, Mosneni, Vanatori si Tataru, iar actiunea continua si in localitatile Ovidiu, Harsova si Neptun.

Politistii constanteni au audiat mai multi martori, iar in acest moment declaratiile acestora sunt verificate pentru a se stabili imprejurarile disparitiei minorului. Operatiunea de cautare continua si in noaptea de duminica spre luni.

Disparut sambata, in jurul ore 15.00

Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, politistii din cadrul Postului de Politie Pecineaga au fost sesizati, sambata, in jurul orei 19.00, cu privire la disparitia Iulian Alexandru Bitica, in varsta de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

„Din primele verificari s-a stabilit faptul ca acesta a disparut in jurul orei 15.00, din fata locuintei, unde se afla la joaca„, au precizat reprezentantii IPJ Constanta.

Mama băiatului de opt anişori, dispărut de sâmbătă, îl acuză pe tatăl celui mic că l-ar fi dat pe fiul lor din răzbunare! Femeia e disperată de când nu mai ştie nimic de copilul său. Cu fiecare oră care se scurge, şansele ca băieţelul să fie găsit în viaţă sunt tot mai mici, iar acest gând îi împietreşte inima mamei.

Mama copilului spune că este vina tatălui că acesta a dispărut. Femeia îl acuză pe tată de neglijență și spune că acesta era beat atunci când copilul a dispărut. Spune că s-a despărțit de tatăl copilului în urmă cu doi ani tot din cauză că acesta consuma alcool.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, băieţelul care a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, este căutat în continuare de forţele de ordine. Mama sa a mărturisit într-un interviu acordat postului de televiziune Antena Stars că se gândeşte la mai multe variante ale dispariţiei, însă cea mai plauzibilă este răpirea: „Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Am strigat toată seara, peste tot” spune femeia, cu ultima speranţă în voce. Ea nu crede că trupul copilului ei se află în haznalele unde a fost căutat toată ziua, pentru că nu ar fi reuşit să ajungă singur în acea zonă.

Iulian provine dintr-o familie dezorganizată. Mama lui a povestit că Iulian şi sora lui au rămas în grija tatălui, pe care îl acuză de toată nenorocirea care a lovit-o.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi”, acuză femeia. Ea a povestit că Iulian s-a plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat.

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat”, a mărturisit ea.

Când s-a despărţit de tatăl copiilor ei, de comun acord au convenit ca Iulian şi sora sa să rămână cu tatăl şi ea să muncească şi să le aducă tot ceea ce este necesar. Numai că, spune ea, lucrurile s-au schimbat după ce bărbatul s-a recăsătorit. Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga, a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările efectuate până în prezent de autorităţi nu au avut niciun rezultat.

Iulian, băieţelul de 8 ani dispărut fără urmă la Pecineaga, căutat de zeci de poliţişti, cu câini de urmă

Zeci de poliţişti continuă să-l caute pe Iulian Alexandru Bitica, băieţelul de opt ani dispărut sâmbătă din Pecineaga, judeţul Constanţa.

Minorul a ieşit din casă sâmbătă, în jurul orei 15.00, iar ultima dată a fost văzut în capul străzii, când se juca cu un căţel.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, a fost anunţată dispariţia lui, astfel că zeci de poliţişti au plecat în căutarea lui.

Aproximativ o sută de persoane caută minorul. Este vorba despre polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale.

De asemenea, sunt folosiţi şi câini de urmă de la Serviciul Criminalistic. Un elicopter al IGAv este folosit pentru survolarea zonei şi se caută pe raza localității Pecineaga, dar şi în împrejurimi.

Conform oamenilor legii, Iulian Alexandru Bitica are opt ani, 1,30 metri înălţime, este slab, are faţa ovală şi ochii căprui.

Ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, băieţelul dispărut la Pecineaga

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi voluntari, ajutaţi de câini de urmă, continuă să-l caute pe Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani care a dispărut sâmbătă, la Pecineaga. O asociaţie umanitară, implicată în căutarea copilului, a lansat pe Facebook o ipoteză teribilă.

Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutări, a lansat o ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, copilul dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, la Pecineaga, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, Constanţa.

Potrivit organizaţiei, este posibil ca băieţelul să fi căzut într-o hazna.

”Un localnic din Pecineaga a gasit rolele baiatului disparut la marginea localitatii pe drumul care duce spre ferma I.A.S.

La mai putin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se afla asa zisele „haznale ” care au o adâncime de peste 10 metri si sunt pline cu dejectii de la complexul de porci. Astazi am fost si acolo, au venit pompierii si scafandri dar nu pot intra in aceste dejectii, pe marginea unei haznale se vad urme ca si cand un corp ar fi alunecat in ea.

Am inteles ca maine vor fi verificate si aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme, din ce am auzit copilul a fost vazut pe camerele de supraveghere de la marginea localitatii sambata in jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost gasite rolele, mai multi oameni au declarat ca au vazut rolele in acel loc sambata in jur de ora 14:00 si in directie cu aceste haznale. Speram ca micutul va fi gasit viu si nevătămat. Doamne ajuta!”, este mesajul transmis pe Facebook de Asociația Umanitară Solidarity Children.


Lasă un răspuns

Top