You are here
Home > Accidente > Agent MI5 admite pe patul de moarte ca a asasinat-o la comanda pe printesa Diana
loading...

Agent MI5 admite pe patul de moarte ca a asasinat-o la comanda pe printesa Diana

Un agent pe moarte a inteligentei britanice a facut o serie de confesiuni dupa ce i s-a spus ca mai are cateva saptamani de trait, inclusiv faptul ca i s-a dispus asasinarea printesei Diana.

John Hopkins, in varsta de 80 de ani, aflat in pensie, operativ al inteligentei britanice Mi5 si al guvernului britanic, sustine ca a efectuat 23 de asasinari intre 1973 si 1999. Hopkins afirma ca serviciul lui includea inlaturarea persoanelor care erau considerate un “pericol, amenintare la securitatea nationala”.

In timp ce a servit tarii, el a fost instruit ca expert in munitii si sustine ca a fost folosit si in asasinari care includeau asasinare prin otravire cu diverse chimicale.

Asasinul pensionat spunea ca a lucrat ca parte unei celule de 7 agenti operativi, care erau incredintati in a conduce asasinari politice. Multe dintre victimele top secrete erau jurnalisti, politicieni, activisti, lideri de partide, insa Hopkins a afirmat ca printesa Diana a fost singura femeie victima a lui.

”  A fost singurul ordin care a venit direct de la Casa Regala”.

Cand a fost intrebat daca s-a simtit vinovat pentru asasinarea printesei a spus ca se simte “ambivalent”, descriind-o ca o persoana “frumoasa, cu inima buna”, careia i s-a taiat viata brusc, insa era si un “risc pentru Casa Regala”.

” Casa Regala avea dovezi ca ea urma sa divorteze de Charles.”

“Cunoastea prea multe secrete regale, avea pica pe ei si urma sa dezvaluie multe acuzatii”.

“Seful meu mi-a spus ca trebuia sa moara, ar fi primit ordin direct de la Printul Philipp, trebuia sa facem sa para un accident.”

“Nu am omorat niciodata o femeie, nici macar o printesa pana atunci, dar m-am supus ordinelor, am facut-o pentru Regina si pentru tara.

Lasă un răspuns

Top