You are here
Home > Actualitate > Coregraful din Constanţa acuzat că îşi batjocorea elevele susţine că, de fapt, acestea îşi doreau să aibă relaţii cu el.
loading...

Coregraful din Constanţa acuzat că îşi batjocorea elevele susţine că, de fapt, acestea îşi doreau să aibă relaţii cu el.

Noi mărturii şi probe aruncă în aer ancheta abuzurilor fizice şi sexuale de la cea mai cunoscută şcoală privată de dans din Constanţa. Avem prima reacţie a instructorului acuzat că îşi bătea elevele şi le constrângea să întreţină relaţii sexuale cu el. „Şi-au dorit sau le-a plăcut” – a declarat coregraful. Între timp, noi victime descriu calvarul prin care treceau ca să ajungă să facă performanţă.

Gigi Marian Osoloș, fondatorul şcolii de dans: Pe vremea mea, bătaia era ruptă din rai

Gigi Marian Osoloș, fondatorul şcolii de dans: Eu sunt o fire colerică, m-aţi înţeles, că de asta am ajuns aici, nu a scăpat unul de o palmă din partea mea. Fiecare are o slăbăciune în viaţa lui. Şi mie dacă mi-au plăcut femeile, care e problema? Este inevitabil că, în timp, unele dintre ele şi-au dorit sau le-a plăcut. Este matematică

Este prima reacţie a coregrafului acuzat de fostele eleve că a transformat şcoala de dans pe care a fondat-o într-un centru al abuzurilor.

Gigi Marian Osoloş avea rolul de mentor pentru fetele care voiau să ajungă mari dansatoare. Când ajungeau în trupa de performanţă, fiecare dintre ele trecea printr-un aşa zis „ritual de iniţiere”, povestesc tinerele, care îl acuză pe instructor că le-a constrâns să întreţină relaţii s3xuale cu el.

Fostă elevă: La început, din ce ştiu eu, o altă poveste a unei fete de 13 ani care a fost chemată la el acasă. Când a ajuns la el acasă, l-a găsit pe el dezbrăcat complet cu o minoră de 16 sau 17 ani. Şi el i-a spus ei, fetei de 13 ani: Eşti prea mică să faci acum ceva cu mine, fă cu ea, dacă într-adevăr, îi eşti prietenă

În dosarul trimis în judecată de DIICOT, apar infracţiuni precum trafic de persoane şi pornografie infantilă. De altfel, dansatoarele spun că Gigi Marian Osoloş le ducea în Italia, sub paravanul unor spectacole care ascundeau de fapt altceva.

Fostă elevă: Ele plecau ştiind că trebuie să danseze, să aibă nişte spectacole, două, trei pe zi, şi de fapt ele dansau şi după aceea petreceau timpul cu clienţii de acolo şi trebuiau să facă consumaţie. Ele trebuiau să stea cu bărbaţii de acolo, să-i facă să consume cât mai mult alcool

Gigi Marian Osoloș, fondatorul şcolii de dans: Asta au făcut! Au dansat! După aceea… Nu este de ajuns în această meserie, asta ştie toată lumea care a făcut-o

Pentru prima oară, părinţi ai fostelor eleve din cadrul şcolii private dezvăluie de ce şi-au retras copiii de la cursuri.

Mama unei foste eleve: Gigi Marian Osoloş avea o vorbă: părinţii au putut să vă educe 7 ani, după care ei nu mai ştiu cum să vă educe pentru viaţă. De aici, vă preiau eu. Pur şi simplu le spăla creierul, încerca să le impună viziunea lui despre viaţă

Dar aşa-zisa educaţie s-ar fi făcut inclusiv cu pumnul, acuză vecinii coregrafului. În casa lui de vacanţă din judeţul Hunedoara, ridicată în munţi, ajungeau şi elevele, sub pretextul unui cantonament.

Oamenii au sesizat Poliţia atunci când au văzut cum erau tratate fetele.

Dosarul deschis încă din 2017 a fost trimis în judecată, dar încă nu s-a stabilit un termen. Sunt zeci de oameni care s-au constituit parte vătămată în proces, mai spun fostele eleve ale şcolii de dans.

Lasă un răspuns

Top