You are here
Home > Actualitate > Paul Stănescu: Astă seară, PSD a dat dovadă de maturitate
loading...

Paul Stănescu: Astă seară, PSD a dat dovadă de maturitate

Noul secretar general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a declarat marţi noapte, după şedinţa CEx în care s-a decis dizolvarea conducerii partidului şi numirea unui leadership interimar, că membrii partidului au dat dovadă de maturitate şi că au realizat că doar ca echipă pot să aibă rezultate.

„Astă seară, PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toţii că este vorba despre un sport de echipă şi aşa cum doamna Dăncilă a luat toate deciziile în CEx, în perioada de interimat, şi acum vom face la fel”, a declarat Stănescu.

Conducerea PSD a fost dizolvată după ce toţi vicepreşedinţii şi-au dat demisia din funcţie, la fel ca şi preşedintele partidului, fostul premier Viorica Dăncilă.

„Eu, pe doamna preşedinte Dăncilă, o apreciez foarte mult şi sper să rămânem aceeaşi buni prieteni în continuare”, a mai spus Stănescu.

Noul secretar general al PSD a mai declarat că va urma o analiză în toate organizaţiile care au obţinut rezultate slabe, la alegerile prezidenţiale.

„Ne vom întâlni cu conducerea interimară şi vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie în parte. Vom face analiza aşa cum trebuie, să vedem de ce am avut şi rezultate mai slabe. De mâine, ne întâlnim cu toţii, discutăm şi luăm decizii”, a mai declarat Paul Stănescu.

Acesta a mai declarat: „Porţile partidului sunt deschise şi vreau să vină cât mai mulţi intelectuali, cât mai mulţi tineri şi îi aşteptăm pe toţi”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a preluat conducerea PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului.

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, ocupă funcţia de secretar general al partidului.

Şi primarul general al Bucureştiului face partea din noul leadership al PSD, după ce conducerea partidului a fost dizolvată.

Din noua conducere fac parte şi preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, cel de la Mehedinţi – Aladin Georgescu, Gorj – Mihai Weber, Dolj – Claudiu Manda şi Giurgiu – Nicolae Bădălu.

Viorica Dăncilă ar urma să rămână preşedinte al organizaţiei de femei, loc cedat de europarlamentarul Rovana Plumb.

Ciolacu a declarat, la finalul CEx, că misiunea conducerii interimarea este organizarea de alegeri în următorul Congres care ar urma să se desfăşoare în luna februarie.

Alegeri pentru funcţiile de conducere se vor desfăşura şi în fiecare organizaţie judeţeană.

Lasă un răspuns

Top