You are here
Home > NEWS > Articole > Al doilea violator al Luizei vorbește despre ORGII: ‘În casa lui Dincă, am violat mai multe fete’
loading...

Al doilea violator al Luizei vorbește despre ORGII: ‘În casa lui Dincă, am violat mai multe fete’

Ștefan Risipițeanu, bărbatul despre care DIICOT susține că a violat-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii sale de către monstrul din Caracal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor.

Violatorul le-a spus judecătorilor că el nu a violat-o pe Luiza, dar a făcut alte mărturisiri cu adevărat înfiorătoare. Risipițeanu a recunoscut mai multe fapte de viol, toate comise în casa ororilor din Caracal

Conform România TV, violatorul prins de DIICOT a declarat în fața magistraților că a violat mai multe fete în casa lui Gheorghe Dincă.

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a afirmat vineri că şi-ar fi dorit să vorbească personal cu preşedintele Klaus Iohannis, „de la om la om”, despre acest caz.

„Ăsta a fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe şi sunt fără răspuns. Ca preşedinte al ţării, cred că domnia sa ar putea să se implice. Eu aş fi vrut personal să vorbesc. Suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Aş fi vrut personal – de la om la om – să vorbim cu dânsul. (…) Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz, ăsta este strigătul meu de disperare”, a declarat mama Luizei Melencu la intrarea în Palatul Cotroceni, unde se întâlneşte cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Top