You are here
Home > Actualitate > Rareș Bogdan a izbucnit! Cere arestarea lui Daniel Dincă
loading...

Rareș Bogdan a izbucnit! Cere arestarea lui Daniel Dincă

Rareș Bogdan a izbucnit pe pagina sa de Facebook. Într-o nouă postare de pe platforma de socializare, Rareș Bogan a cerut arestarea lui Daniel Dincă, spunând că își dorește o reuniune a familie Dincă, după gratii. Acestea sunt spune în urma comportamentul la adresa jurnaliștilor România TV și Antena 3 de marți, din fața sediului CNA.

Vineri dimineață, Daniel Dincă a ajuns din nou la audieri, la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru comportamentul său la adresa jurnaliștilor România TV și Antena 3 de marți, din fața sediului CNA. Reaudierea vine în contextul în care poliţiştii au cerut aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar în cazul său. Potrivit România TV, cameramanul agresat de Daniel Dincă se află încă sub investigaţii medicale, iar diagnosticul preliminar este edem cerebral traumatic.

Ce a transmis Rareș Bogdan

„Ce mai asteptati? Vreti sa omoare si idiotul asta pe cineva? Retineti-l si apoi arestare, fara mila! Cu brutele si interlopii NU trebuie sa avem mila. Romanii trebuie sa se simta in siguranta! Arestati bruta, sa se reuneasca familia Dinca dupa gratii! Acolo e locul celor ca ei! #romaniafarainfractori”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Declarațiile Biroului de presă al Poliţiei Capitalei

„Astăzi, la ora 15,01, prin apel la 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de un bărbat pe care doreau să îl intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Lasă un răspuns

Top