You are here
Home > Actualitate > Cadavrul unei prostituate românce din Luxemburg, găsit cu un glonț în cap. Criminalul și-a aflat pedeapsa
loading...

Cadavrul unei prostituate românce din Luxemburg, găsit cu un glonț în cap. Criminalul și-a aflat pedeapsa

O prostituată româncă a fost găsită într-o pădure din Luxemburg, ucisă. Tânăra în vârstă de 27 de ani practica prostituția în zona Bahnhofsviertel iar cu o seară înainte fusese dată dispărută de o prietenă a ei.

Faptele abominabile datează din noiembrie 2016. Autoritățile au mers de atunci pe ipoteza unui criminal în serie, după ce au găsit și trupul unu bărbat nigerian abandonat în același mod. Ambele cadavrea aveau câte un glonț în cap.

După ani de investigații, anchetatorii au identificat ca autori ai ambelor crime doi bărbați – Lee K. (36 de ani) și Alden S. (24 de ani), care ieri și-au aflat pedepsele. Cei doi au încercat în permanență să paseze vionvăția de la unul la altul, în încercarea de a induce în eoare autoritățile.

Ambii susțin că s-au aflat la volanul masinii iar celălalt a tras. Totuși, judecătorul a înțeles din rechizitoriu cine se face de fapt vinovat de moarte româncei.  „Pentru a afla cine a tras, au fost identificat ADN-ul urmelor de sânge de pe blugii purtați de Lee K. Sângele româncei erau pe blugii lui Lee K, dar nu și pe cei ai lui Alden S.“, a fost concluzia pocurorilor.

Prostituata al cărei cadavru fără viață a fost găsit pe 14 noiembrie 2016 în parcarea Fräiheetsbam a fost ucisă în mașină, pe scaunul pasagerului, primind un glonț în cap. Ea își pierduse viața pentru cei 7 euro pe care îi avea asupra sa. Însă în cazul său, autoritățile au stabilit că vinovat de moartea sa se face un singur bărbat: Lee K. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață, potrivit lequotidien.lu.

Interesant este că cea care a descoperit toată povestea a fost chiar mama lui Lee K., care a alertat poliția pe 16 noiembrie 2016, după ce a descoperit mașina fiului ei cu geamul lateral spart și plină de urme de sânge.

Lasă un răspuns

Top