You are here
Home > Actualitate > Italia: Mariana avea 19 ani când a fost ucisă cu bestialitate de un zidar. Pedeapsă revoltătoare pentru criminalul în serie
loading...

Italia: Mariana avea 19 ani când a fost ucisă cu bestialitate de un zidar. Pedeapsă revoltătoare pentru criminalul în serie

Poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres, o tânără de 19 ani ucisă în Italia, în urmă cu aproape 4 ani. Bărbatul, care a mai omorât și o altă femeie din Bulgaria, a fost condamnat recent la 18 ani de închisoare.

Mariana Tudor Szekeres, o tânără româncă de doar 19 ani care practica prstituția în Italia, a fost găsită fără viață pe 15 mai 2016 într-un teren necultivat între via San Leonardo și via Dei Carrari. Călăul ei, un zidar pe nume Carmine Ferrante, a fost condamnat recent la 18 de închisoare și decăderea din drepturile părintești, asasinul fiind tatăl a trei copii.

Bărbatul are 39 de ani şi este din Salerno. El este acuzat şi de uciderea unei alte prostituate, din Bulgaria, crimă pe care ar fi comis-o în august 2016, în Pagani. Criminalul a fost identificat și arestat abia în februarie 2019, iar săptămâna aceasta și-a aflat pedeapsa: 18 ani după gratii. Deși procurorii au cerut 20 de ani, el a primit circumstanțe atenuante pentru câteva capete de acuzare.

Românca de 19 ani a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016, iar cadavrul său a fost descoperit 16 zile mai târziu, pe un câmp de lângă Salerno. Corpul neînsuflețit al tinerei era pe jumătate dezbrăcat și într-o avansată stare de descompunere. Potrivit anchetatorilor, românca a fost luată în mașină cu forța de italian, a fost violată și ucisă, iar cadavrul i-a fost apoi abandonat.

Lasă un răspuns

Top