You are here
Home > Accidente > O femeie din Slatina, prinsă DROGATĂ la volan. Și la Balș a fost depistat un tânăr care conducea sub influența drogurilor
loading...

O femeie din Slatina, prinsă DROGATĂ la volan. Și la Balș a fost depistat un tânăr care conducea sub influența drogurilor

O femeie de 31 de ani, din Slatina, a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența drogurilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, șoferița a fost oprită de oamenii legii pe strada Vintilă Vodă, pentru un control de rutină. Ea a fosr testată cu analizatorul de droguri, rezultatul fiind pozitiv.

„La data de 13 ianuarie a.c., ora 20:15, pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina, a fost depistată o femeie de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,DRUGTEST”, rezultatul a fost pozitiv”, a declarat Alexandra Dicu.

În aceeași zi, în jurul orei 20:00, pe strada Nicolae Bălcescu din Balș a fost depistat un bărbat de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența drogurilor.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Top