You are here
Home > Actualitate > Gheorghe Dincă va fi audiat în alte două dosare, pentru viol. Familia sa e vizată şi ea de anchete
loading...

Gheorghe Dincă va fi audiat în alte două dosare, pentru viol. Familia sa e vizată şi ea de anchete

Gheorghe Dincă va fi citat pentru a fi audiat în alte două dosare penale de către procurori. Potrivit România TV, el este acuzat de alte trei violuri, iar familia sa este vizată pentru complicitate la trafic de persoane și omor în alt dosar.

Gheorghe Dincă va trebui să răspundă acuzațiilor făcute de alte trei victime, fiind vorba despre acuzații de viol. La rândul său, potrivit România TV, Dincă a făcut și el un denunț și va fi chemat în fața anchetatorilor pentru clarificări.

Imediat ce a fost finalizat rechizitoriul, procurorii DIICOT au anuntat ca au mai constatat si alte infractiuni si au disjuns în dosare noi. Astfel, dacă la DIICOT se cerceteaza complicitatea la trafic de persoane, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt se cercetează complicitatea la infracţiunea de omor calificat şi violul.Potrivit unor surse judiciare, familia lui Dincă se numără printre cei vizaţi de aceste noi anchete penale. În scurt timp vor începe şi audierile şi urmează să aflăm cine sunt cei care l-au ajutat pe Gheorghe Dincă şi mai ales ce s-a întâmplat cu noile victime care au depus plângeri.

Sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Top