You are here
Home > Actualitate > Modul INEDIT prin care karateka Oliwer Dobre a ales să marcheze Mica Unire. Îmbrăcat în straie populare, a făcut flotări în pumni, în centrul Caracalului – VIDEO
loading...

Modul INEDIT prin care karateka Oliwer Dobre a ales să marcheze Mica Unire. Îmbrăcat în straie populare, a făcut flotări în pumni, în centrul Caracalului – VIDEO

Campionul mondial la karate Oliwer Dobre a ales să sărbătorească Mica Unire într-un mod special, vineri, în faţa Primăriei Caracal.

Îmbrăcat în straie populare, sportivul a făcut flotări în pumni în mijlocul horei Unirii în care s-au prins toţi ceilalţi participanţi.

Clipul video a fost încărcat pe pagina personală de Facebook a sportivului, cu un mesaj care îndeamnă la sport:

„La Multi Ani , Romane !!!
Ziua 257 / 1000
1 minut in fiecare zi
#NU_AI_MOTIV_SA_NU_FACI_SPORT”


Multiplu campion mondial, sensei Dobre este şi cetăţean de onoare al municipiului Caracal.

Oliwer Dobre este multiplu campion național, european și mondial la karate tradițional, fiind maestru emerit al sportului. El este și cel mai longeviv sportiv al Federației Române de Karate Tradițional.

În 2018, karateka legitimată la Clubul Sportiv Aluminiu Alro Slatina a cucerit un nou titlu la Campionatul European de Karate Tradiţional, organizat la Belgrad. Pe lângă aurul continental, acesta a mai obţinut argint cu echipa şi bronz la individual, în probele kumite.

În 2017, el a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Caracal. De asemenea, pentru întreaga activitate în domeniul artelor marțiale și promovarea karate tradițional și a imaginii municipiului Slatina la nivel național și internațional, Oliwer Dobre a primit, în 2018, o diplomă de merit din partea municipalității slătinene.

Click AICI pentru VIDEO

Lasă un răspuns

Top