You are here
Home > Actualitate > Ștefan Mandachi, despre cei doi brutari din Sri Lanka: „Îi angajez eu, cu riscul să provoc
loading...

Ștefan Mandachi, despre cei doi brutari din Sri Lanka: „Îi angajez eu, cu riscul să provoc

Antreprenorul Ștefan Mandachi l-a criticat pe patronul brutăriei din Ditrău și le-a făcut celor doi brutari din Sri Lanka oferta de a-i angaja la firma sa. ”Cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale, îi pun șef de producție”, a adăugat el.

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aș fi renunțat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laș, deși cine știe ce nebuni l-au presat… Știa cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluție, dar n-aș fi renuțat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe. I-a hăituit și pe angajați și pe patroni, până a rămas țărișoara golită”, a scris pe Facebook Ștefan Mandachi.

El le-a făcut o ofertă celor doi brutari din Sri Lanka.

„Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cât despre cei 300 de inși care țipă înverșunați… mă șochează, Doamne ferește, Doamne păzește, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abțin, deși nu cred… P.S. O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?”, a conchis antreprenorul care a construit primul metru de autostradă din Moldova.

Proprietarul brutăriei din Ditrău, care a angajat doi bărbați din Sri Lanka, și-a cerut scuze localnicilor pentru neplăceri și s-a oferit să îi mute pe cei doi din procesul de producție, informează Mediafax.

Lasă un răspuns

Top