You are here
Home > Accidente > BREAKING NEWS Belgia. Un tânăr român a murit în carambolul din tunelul Beveren. A lăsat în urmă o fetiță de doar 5 ani
loading...

BREAKING NEWS Belgia. Un tânăr român a murit în carambolul din tunelul Beveren. A lăsat în urmă o fetiță de doar 5 ani

Un român, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața în cumplitul accident care a avut loc marţi într-un tunel pe un bulevard periferic al oraşului Anvers din Belgia.

Potrivit 7sur7.be, astăzi a fost făcută publică identitatea celui de-al doilea bărbat care a murit în urma tragicului accident din tunelul Beveren, pe R2 nord-vestul Anversului. Este vorba despre Giovani Mosoiu, un rezident din Merksem de origine română.

A lăsat în urmă o fetiță de doar 5 ani.

„Dragi Romani, clienti, prieteni, banuim ca multi din voi ati aflat deja de cumplitul accident petrecut pe data de ( 4/02/2020 ) in Beveren tunel sfarșindu-se cu moartea dragul nostru prieten , coleg ( Mosoiu Giovani ) in varsta de 30 de ani si-a lasat in spate o fetita de 5 anisori si intreaga familie. Haideti sa incercam sa ajutam familia Mosoiu cu o mica suma de bani pentru inmormantarea fiiului lor.

Donatia se va face la Magazinul nostru LA ARDELEANU in urna iar bani va ajunge la familia Mosoiu.

Dorim condoleante familiei si ii ajutam cu drag. 

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE OM BUN”, este mesajul transmis pe Facebook.

În total au fost vizate 115 persoane

În accident au fost implicate direct două autocare, trei camioane şi un autoturism, iar două persoane au murit, au precizat autorităţile din localitatea Beveren, învecinată cu Anvers, unde a avut loc coliziunea.

Conform poliţiei federale, în total au fost vizate 115 persoane.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliţiei federale citate de AFP, 65 dintre ele au putut fi evacuate fără răni, în timp ce 49 de persoane rănite au fost luate în grijă de echipele de intervenţie.

Dintre cei 49 de răniţi, patru sunt în stare gravă, iar 45 au fost răniţi uşor, a precizat poliţia federală.

Carambolul s-a produs în jurul orei locale 13.30 (12.30 GMT) în tunelul din Beveren pe centura ocolitoare a oraşului Anvers, în direcţia Olandei, în circumstanţe încă neelucidate.

Lasă un răspuns

Top