You are here
Home > Actualitate > Leoaica se pregăteşte să-şi atace prada. Câteva clipe mai târziu toată lumea este impresionată de reacţia ei
loading...

Leoaica se pregăteşte să-şi atace prada. Câteva clipe mai târziu toată lumea este impresionată de reacţia ei

De multe ori lumea animalelor sălbatice a reuşit să ne aducă în prim plan scene uimitoare. Când vorbim de lei,

ştim cu toţi că stă în firea acestor animale de temut să încolţească orice pradă găsesc pentru a-şi asigura astfel supravieţuirea.

Prin intermediul acestui filmuleţ postat pe o cunoscută reţea de socializare asistăm la o vânătoare mai puţin obişnuită,

unde rezultatul nu e nici pe departe cel la care ne-am fi gândit cu toţii. O leoaică ia în vizor un pui de antilopă gnu şi iniţial vede în acesta prada perfectă, lucru care dă startul unei urmăriri pe viaţă şi pe moarte.

Minute în şir leoaica îşi aleargă prada şi nu pare dispusă să renunţe la acest trofeu. Din nefericire, oricât de mult ar fi încercat să câştige această cursă,

micul pui de antilopă gnu este încă mult prea neexperimentat şi la un moment dat ajunge fără drept de apel în ghearele leoaicei. Continuarea însă depăşeşte orice imaginaţie.

Am putea crede oare că şi aceste animale de pradă cunosc compasiunea? Astfel nu ne-am putea explica de ce această leoaică nu profita de câştigarea bătăliei pentru a-şi savura captura.

Cu ţipete disperate, puiul de antilopă gnu parcă o imploră pe leoaică să nu îl mănânce, iar aceasta îi ascută rugăminţile.

Mai mult de atât, ea chiar alege să îl protejeze atunci când o altă leoaica dă atacul. Finalul poveştii poate nu-l vom afla niciodată, însă ce am văzut acum este de-a dreptul uimitor.

Lasă un răspuns

Top