You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS Un român, erou în Spania. S-a luptat cu doi hoți înarmați și pe unul l-a băgat în spital
loading...

BREAKING NEWS Un român, erou în Spania. S-a luptat cu doi hoți înarmați și pe unul l-a băgat în spital

Un român a ajuns erou în Spania după ce s-a luptat cu doi hoți înarmați. Românul a reușit să-l bage în spital pe tâlharul care, alături de un alt complice , a vrut să jefuiască o sală de jocuri din orașul Montserrat. 

Doi hoți au intrat înarmați duminică, la prânz, pentru a jefui o sală de jocuri din Monterrat, Spania. Aceștia au luat cu asalt localul și au amenințat cu arme un angajat și trei clienți. Hoții purtau cagule și se manifestau foarte violent pentru a induce teama celor care se aflau în acel moment în sala de jocuri.

Numai că un român foarte corpolent, după cum notează presa spaniolă, nu a părut foarte impresionat de cei doi hoți și nici de armele pe care le aveau asupra lor. Astfel, românul din local s-a îndreptat hotărât spre unul din hoți și s-a luptat cu el. Hoțul a fost dezarmat și lovit violent. Văzând că situația scapă de sub control, celălalt hoț a fugit pe o motocicletă cu doar ceva mărunțiș și câteva facturi luate în grabă, în loc de banii pe care îii dorea.

Cinci patrule ale Gărzii Civile au venit de urgență în orașul Montserrat. Când prima patrulă a Gărzii Civile a ajuns la unitate, hoțul era pe pământ cu fața umflată, iar arma se afla la român.

Agenții l-au arestat pe infractorul în vârstă de 49 de ani și a fost transferat la Spitalul General din Valencia.


Lasă un răspuns

Top