You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri 14 februarie 2020 Pentru Vărsători este o zi ca oricare alta, îi enervează atâtea inimioare și vorbe dulci.
loading...

Horoscop, vineri 14 februarie 2020 Pentru Vărsători este o zi ca oricare alta, îi enervează atâtea inimioare și vorbe dulci.

Horoscop. Pentru Vărsători  este o zi ca oricare alta, îi enervează atâtea inimioare și vorbe dulci. 

Berbec

Vrei să petreci ziua cu persoana iubită departe de ochii lumii, dar nu îți iese. Nu vei scăpa de prietenii care sunt singuri și care au nevoie de tine.

Taur

Ești ca o trestie astăzi, nu ești în stare să iei nicio decizie, te bazezi în totalitate pe partener. Din fericire, acesta te va înțelege și te va ajuta.

Gemeni

Evită să îți minți partenerul sau să duci cu zăhărelul persoana care îți face curte. Exact când nu te vei aștepta, exact atunci se vor prinde de minciună.

Rac

Vrei ca toată lumea să își facă programul după tine și nu accepți altă propunere. Autoritatea ta va îndepărta unele persoane.

Leu

Ai așteptări prea mari de la admiratori și nu te vei mulțumi cu niciun cadou. Dar nici tu nu ești mai darnic sau mai afectuos.

Fecioară

Partenerul de viață îți iartă orice greșeală sau cuvânt nepotrivit. Deci vei avea parte de o zi plină de armonie și romantism.

Balanță

Din păcate vei sta peste program la serviciu. Și când vei ajunge seara târziu acasă, nu va mai avea nimeni chef de declarații sau gesturi romantice.

Scorpion

Pentru tine, cea mai mare dovadă de dragostea este aceea de a-i spune partenerului secretele tale, de a-i deschide ușa către lumea ta interioară.

Săgetător

Te vei comporta ca un copil, vei fi foarte jucăuș și exuberant. Nu ții cont de nicio restricție sau de vreo limitare de timp.

Capricorn

Te retragi în carapacea ta și nu dai nimănui acces la sentimentele tale. Preferi să lucrezi sau să te ocupi de treburile casei decât să fii drăgăstos.

Vărsător

Pentru tine este o zi ca oricare alta, te enervează atâtea inimioare și vorbe dulci. Îți vei ruga partenerul să se poarte normal.

Pești

Simți că relația ta are nevoie de un nou start. În acest sens, vei merge cu partenerul la plimbare într-un loc nevăzut.

Lasă un răspuns

Top