You are here
Home > Actualitate > Ajutam si noi? O secunda dureaza sa Distribuim! Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana-Maria este de negăsit de aproape două zile
loading...

Ajutam si noi? O secunda dureaza sa Distribuim! Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana-Maria este de negăsit de aproape două zile

Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Sâmbătă, Ana-Maria Denisa Mocan a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. De atunci, fata este de negăsit.

La data de 16 februarie, ora 16.30, Poliția Deva a fost sesizată de un barbat din municipiu cu privire la faptul că, în 15 februarie, în jurul orei 19.00, fiica sa, Ana-Maria Denisa Mocan, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Minora nu a mai lipsit de acasă un timp așa de îndelungat.

Semnalmentele fetei sunt:

– 1,60 m, constituţie robustă, aprox. 53 kg., par vopsit blond, ochi albaştri, față ovală.

La data plecării, minora purta pantaloni blue-jeans, geacă subțire, din material textil (culoare neagră), încălțăminte sport de culoare albă.

Polițiștii au demarat activități investigative şi de căutare în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naționale.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minora, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

Sursa: observator.tv.

One thought on “Ajutam si noi? O secunda dureaza sa Distribuim! Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana-Maria este de negăsit de aproape două zile

Lasă un răspuns

Top