You are here
Home > Accidente > O româncă a provocat un carnagiu în Italia: A omorât trei oameni și a băgat alți cinci în spital
loading...

O româncă a provocat un carnagiu în Italia: A omorât trei oameni și a băgat alți cinci în spital

O șoferiță româncă a provocat un accident grav în Italia. Trei oameni au murit și cinci au fost răniți grav. Toți sunt persoane cu dizabilități.

Incidentul s-a petrecut aseară pe o stradă din localitatea La Fratta (Provincia Arezzo), fiind implicat un microbuz care transporta 8 persoane cu dizabilităţi, toţi cu vârste între 30 şi 45 de ani.

Acesția fuseseră la o petrecere în Sinalunga şi mergeau spre casă, potrivit lanazione.it. 

Potrivit primelor date, şoferiţa microbuzului, o româncă în vârstă de 40 de ani, ar fi pierdut controlul volanului pe fondul vremii nefavorabile. Din cauza ploii, microbuzul a derapat, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

(w670)

Impactul a fost devastator: Trei oameni au murit, alţi cinci fiind transportaţi în stare gravă la spital

Persoanele decedate: Ivan Osmeri (45 ani) Selene Foschi (43 ani) şi Luigi Romano (45 de ani). Pentru ei medicii nu au mai putut face nimic.

Celelalte cinci persoane rănite au fost transportate la spitale din Siena şi San Donato, în Arezzo. Şoferiţa româncă a scăpat cu răni uşoare.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și cine se face vinovat pentru producerea tragediei.

(w670)

Sursa foto: lanazione.it

Lasă un răspuns

Top