You are here
Home > Actualitate > Italia. Un român prins la furat se apără: „Nu mă poți aresta! Am coronavirus“
loading...

Italia. Un român prins la furat se apără: „Nu mă poți aresta! Am coronavirus“

Un român de 33 de ani, care a fost surprins încercând să fure poșeta unei femei într-un autobuz, a găsit scuza perfectă pentru a evita să fie arestat. El a reclamat că are… coronavirus.

Un român transformat aceste măsurile preventive necesare pentru evitarea răspândirii cornavirusului în… avantajul său. El a încercat astfel să prevină o arestare pentru furt și nicidecum infectarea cu coronavirus. S-a întâmplat ieri la Roma, în cartierul african, când un român de 33 de ani și cu antecedente, a fost arestat de carabinieri sub acuzația de furt calificat și ultraj. Hoțul a fost prins într-un autobuz Atac 63, în timp ce fura poșeta unei pasagere în vârstă de 61 de ani, potrivit Il Messaggero.

Victima a sunat imediat la 112, oferind o descriere detaliată a infractorului. În câteva minute carbinierii au interceptat autobuzul și, de îndată ce autobuzul a oprit înstația Villa Chigi, l-au identificat pe tânărul de 33 de ani care, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, odată prins a mai încercat o tentativă de scăpare. Pentru a evita arestarea, bărbatul le-a spus carabinierilor că este infectat cu coronavirus. „Nu mă poți aresta Am coronavirus!“, le-ar fi spus românul carabinierilor.

Analizele ulterioare efectuate la policlinica Umberto I au arătat însă că românul de 33 de ani este perfect sănătos. Odată externat, bărbatul a fost dus în arestul poliției unde va fi ținut în așteptarea procesului.

Lasă un răspuns

Top