You are here
Home > Actualitate > Horoscop, marți, 10 martie 2020
loading...

Horoscop, marți, 10 martie 2020

Horoscop. Gemenii se luptă să nu își arate frustrările legate de faptul că, unii colegi, mai slab pregătiți ca aceștia, sunt mai favorizați.

Berbec

Îți făcusei planuri din punct de vedere profesional și descoperi că nu vor deveni niciodată reale. Ai fost prea naiv și te necăjește acest fapt.ADVERTISING

Taur

Superiorii îți arată care este locul tău. Ei te apreciază, îți admiră tenacitatea, însă deciziile importante nu vor fi luate de tine.

Gemeni

Te lupți să nu îți arăți frustrările legate de faptul că, unii colegi, mai slab pregătiți ca tine, sunt mai favorizați. Nu lua decizii importante!

Rac

Ai foarte multe drumuri de făcut și te vei lovi de oameni incompetenți sau lenți. Vei considera că doar ei sunt de vină pentru nereușitele tale.

Leu

Vei afla că nu te mai poți baza pe o colaborare veche. Nu încerca să cauți vinovați! Pur și simplu, cealaltă parte are alte nevoi acum.

Fecioară

Ești sătul să tot faci ajustări la serviciu sau acasă. Îți vei spune oful colegilor și oamenilor apropiați sperând că te vor înțelege.

Balanță

Vei avea surpriza neplăcută că nicio persoană din viața ta nu te iubește așa cum o faci tu. Poate că este cazul să te maturizezi din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Recomandarea astrelor este să iei hotărâri după ce cântărești totul cu multă prudență. Este posibil să pierzi din vedete detalii importante.

Săgetător

Ar fi bine să te abții de la promisiuni pentru că vei fi foarte ușor luat de val. Și până la urmă, tu vei fi cel care suportă consecințele.

Capricorn

Astăzi poți face investițiile mult dorite și amânate. În plus, vei avea claritate atunci când vei prelua responsabilități la locul de muncă.

Vărsător

Încă din primele ore ale dimineții, stările de optimism vor alterna cu cele de pesimism. Doar tu poți decide ce este potrivit sau nu pentru tine.

Pești

Intuiția are un rol foarte important în viața ta, însă astăzi ai face bine să ai încredere doar în fapte concrete și argumente solide.

Lasă un răspuns

Top