You are here
Home > Actualitate > Cazul româncei din Italia care implora ajutor după ce a fost dată afară din casă, întorsătură dramatică
loading...

Cazul româncei din Italia care implora ajutor după ce a fost dată afară din casă, întorsătură dramatică

Magda T., românca aflată nordul Italiei, zona cea mai afectată de pandemia de coronavirus, care cerea, marți, disperată ajutor pe Facebook, după ce fiica bătrânei pe care îngrijea i-a spus că nu o mai găzduiește, cere din nou ajutor.

Magda cerea ajutor pe un grup de Facebook celor care ar fi putut-o ajuta să depășească situația în care se afla. Ea spunea, marți, că până sâmbătă a îngrijit o bătrână cu care locuia într-un imobil dintr-un oraș din nordul Italiei, dar bătrâna a murit iar fiica ei i-a spus că nu o mai poate ține. 

Citește și: ROMÂNCĂ din ITALIA IMPLORĂ ajutor: „A MURIT bătrâna! Nu am MAȘINĂ SPRE România“ (VIDEO)

Din fericire mesajul ei, devenit viral, a ajuns la urechile românilor din Italia, care s-au oferit în număr mare să o sprijine.

 „Vreau să vă mulțumesc tuturor! Mulțumesc lui Dumnezeu și că a fost o doamnă care a venit să mă ia. Sunt bine, sunt la o familie de români pentru câteva zile. Mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au gândit să mă ajute. Mulțumesc pentru tot“, transmite Magda, care acum a găsit o familie de români care să o găzduiască temporar.

Totuși, femeia are în continuare nevoie de ajutor: „Acum încep să îmi caut serviciu, că spre România nu pot să mă duc, că sunt frontierele închise să caut un loc de munca. Dacă se oferă cineva să îmi spună (n.r. de vreun loc de muncă) e bine venit. Sunt aproape de Firenze“, mai spune Magda T. într-un mesaj video. 

Lasă un răspuns

Top