You are here
Home > Actualitate > Asistentă româncă din Italia, mesaj pentru compatrioți: „Nu vă fie frică, dragi români!”
loading...

Asistentă româncă din Italia, mesaj pentru compatrioți: „Nu vă fie frică, dragi români!”

O asistentă româncă din Italia a transmis un mesaj pentru toți compatrioții aflați în această țară. Mesajul ei a devenit rapid viral, fiind distribuit de sute de ori. 

Românii din Italia se mobilizează pe grupurile de Facebook postând mesaje de încurajare sau îndemnuri pentru compatrioți de a nu pleca spre România. 

O asistentă româncă îi îndeamnă pe conaționali să fie curajoși și să nu le fie frică de noul coronavirus care provoacă panică la nivel mondial.

„Nu trebuie sa aveti frica dragi romani….decide dumnezeu cand vine timpul…eu sant mereu pe ambulanza de emergenza si nu mie frica….nu te poti ascunde de la decizia di Dio….cand tie scris moartea vine oricum…..NU TREBUIE SA AVEM FRICA…doar trebuie respectate anumite reguli care mai destepti si mai scoliti ca noi oameni de rand le au pus in aplicare….si sant pentru binele nostru a tuturor…..respectatile si vom fi triunfatori…..un pupic dulce pentru toti…”, este mesajul transmis româncă pe grupul Români în Italia Oficial, care pune și o poză cu ea la muncă.

(w670)

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 1.016 morţi în Italia, iar numărul persoanelor infectate a depăşit 15.000, au anunţat joi seară autorităţile italiene.

Lasă un răspuns

Top