You are here
Home > Actualitate > Liberalul Cătălin Moroșanu, mesaj controversat: „Medicii au INFECTAT spitalul. Sunt principalii vinovați!”
loading...

Liberalul Cătălin Moroșanu, mesaj controversat: „Medicii au INFECTAT spitalul. Sunt principalii vinovați!”

Cătălin Moroșanu, fost luptător profesionist, intrat de câțiva ani în politică, lansează acuzații grave. Acesta spune că medicii din Suceava ar fi adus virusul în spital și au infectat restul colegilor. Moroșanu spune că aceștia ar fi luat virusul de la pacienții pe care i-au tratat la cabinetele lor private. 

Redăm mai jos mesajul lui Cătălin Moroșanu:

„Situatia de la Spitalul Judetean Suceava a fost creata de medici!! Multi dintre ei au cabinete particulare si au tratat pacienti care aveau coronavirus!!! Apoi au venit la Spitalul Judetean si au infectat pe toti colegii de munca!Spitalul luase toate masurile de protectie, dar medicii sunt principalii vinovati!Colac peste pupaza,unii medici si-au luat concediu medical si au tratament preferential fata de oamenii de rand!!! Sunt pacienti care stau cate 30 la o singura toaleta!!!!Au dat bir cu fugitii si au lasat Spitalul fara personal medical,situatia este foarte grava! Sa nu-i mai consideram eroi pe niste oameni care nici macar nu au mustrari de constiinta,singurii care au mai ramas sunt infirmierii,asistentii medicali si o parte din personalul medical! Suceava trebuie inchisa!!!!!Cine ii aprovizioneaza pe cei din carantina la domiciliu? Va spun eu:NIMENI!!! Baietii din inalta societate stau singuri in rezerve, iar romanul de rand sta inghesuit in paturi claie peste gramada!!! Cazurile sunt mult mai multe decat spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gandit sa testeze prima data Bucurestiul???????????? Stati in casa dragi romani, nu e de joaca! Daca guvernul nu cumpara testere pentru toata populatia, riscam sa murim pe capete!!! O sa revin cu noi informatii!” a scris Moroșanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Top