You are here
Home > Actualitate > Dan Bitman, despre românii din Diaspora: „Nu-mi scoți mie armata pe străzi și pe la Nădlac intră toată lumea”
loading...

Dan Bitman, despre românii din Diaspora: „Nu-mi scoți mie armata pe străzi și pe la Nădlac intră toată lumea”

Liderul Holograf, Dan Bittman, a vorbit astăzi, la „Punctul de întâlnire”, despre cum își petrece timpul acasă în izolare, în această perioadă, dar a vorbit și despre românii care se întorc din străinătate.

„Eu mă conformez, sunt un tip disciplinat, dar din păcate, degeaba mă conformez pentru că văd ce se întâmplă în rest. Partea de organizare mi se pare foarte slabă și nu mă mir să apară lucruri și mia grave tocmai din această cauză.

Nu e normal să-mi scoți mie armata pe străzi în București și pe la Nădlac să intre cu sacoșelele toată lumea care vrea și să plece către Suceava, Botoșani și așa mai departe.

Aici este marea problemă, nu că nu am fi noi disciplinați sau că nu vrem să ne conformăm”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Potrivit artistului, românii pot să se întoarcă în România, dar spitalele de campanie trebuie să fie pregătite la graniță pentru a-i prelua și a-i plasa în carantină.

Lasă un răspuns

Top