You are here
Home > Accidente > Ministrul Marcel Vela: S-au întors și infractorii. Avem creștere a infracționalității, Sa fiti de ras!
loading...

Ministrul Marcel Vela: S-au întors și infractorii. Avem creștere a infracționalității, Sa fiti de ras!

Ministrul de Interne Marcel Vela spune că România înregistrează o creștere a ratei infracționalității de la întoarcerea masivă din țările occidentale a cetățenilor români. 

„Este adevărat, am înregistrat o creștere a infracționalității. Pe teritoriul României doar din 15 martie până acum au intrat vreo 230 000 de persoane dintre care 186 000 sunt cetățeni români. Garantez că suntem atenți, monitorizăm tot ceea ce se întâmplă, dar lumea cunoaște că în momentul în care țările europene au început să raporteze infectări masive, dintre cei care s-au repatriat au fost și dintre cei care au plecat de la noi în perioada frumoasă a migrației, printre care au fost și infractorii.

Am exportat infracționalitate după 2007, după intrarea în Uniunea Europeană, acum vrând în nevrând acel procent mic că nu vreau să spun că am exportat doar infractori sau vin doar infractori acasă, este foarte clar că sunt oameni certați cu legea care vin în România.

Ce avem pe Interpol, pe Frontex, suntem atenți la ei.

Avem la datorie zilnic în total aproape 30 000 de cadre în acțiune, „a spus Marcel Vela la B1TV.

Lasă un răspuns

Top