You are here
Home > Actualitate > Spania: O româncă își acuză soțul: „M-a dat cu capul de mobilă și m-a lovit cu picioarele“
loading...

Spania: O româncă își acuză soțul: „M-a dat cu capul de mobilă și m-a lovit cu picioarele“

Un român de 50 de ani a fost arestat de polițiștii din Ovideo, Spania, după ce soția sa, o româncă de 43 de ani, le-a spus polițiștilor că ar fi vrut să o omoare în bătaie Totuși, femeia nu prezenta nicio urmă de violență pe corp.

Poliția Locală din Oviedo a reținut, duminică, un bărbat de 50 de ani de origine română pentru acuzații de violență în familie. El este acuzat de soția sa, de 43 de ani, că ar fi vrut să o omoare ân bătaie.

Evenimentele s-au petrecut astăzi, în jurul prânzului, când un vecin, care a și alertat poliția, s-a speriat de scandalul care se auzea într-un imobil din apropiere. Cincisprezece minute mai târziu, o patrulă a apărut la domiciliul celor doi români.

Potrivit unor surse din cadrul Departamentului Securității Cetățenești, agenții au fost întâmpinați de o femeie care era „foarte supărată și nervoasă”. Ea a spus poliției că partenerul ei a apucat-o de păr și a „proiectat-o” într-o piesă de mobilier din cameră și apoi i-a dat „mai multe lovituri”.

Bărbatul a fost găsit stând pe un scaun de bucătărie. El i-a asigurat pe polițiști că nu și-a atacat soția. Agenții sosii la fața locului au notat în raportul cazul că femeia „nu a prezentat niciun semn vizibil sau vătămare a corpului”, potrivit unor surse ale poliției, citate de elcomercio.es.

Cu toate acestea, bărbatul a fost arestat pentru o presupusă infracțiune de violență în familie și transferat la sediul superior al Poliției din Asturias, unde rămâne închis până când va fi prezentat judecătorului. Polițiștii locali s-au oferit să o transfere pe femeie într-un centru de sănătate, însă ea a refuzat acest lucru. Totuși, femeia s-a prezentat la sediul Poliției Naționale pentru a depune o plângere împotriv soțului ei.

Lasă un răspuns

Top