You are here
Home > Actualitate > VIDEO Cum se plâng de condiţiile din carantină Bahoi Libanezu şi tovarăşii lui. „Mai bine la puşcărie!“
loading...

VIDEO Cum se plâng de condiţiile din carantină Bahoi Libanezu şi tovarăşii lui. „Mai bine la puşcărie!“

O filmare dintr-un centru de carantină a devenit virală pe reţelele sociale. Mai mulţi români întorşi din străinătate sunt nemulţumiţi de condiţiile în care sunt cazaţi. În schimb, opinia publică este revoltată de tupeul celor care se plâng. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Româncă întoarsă din străinătate, în carantină la un hotel din Mamaia: … Aflaţi în carantină la Roşiorii de Vede, un grup de români întorşi din străinătate se plâng de mâncarea pe care o primesc şi de condiţiile în care sunt cazaţi. „Să fiu al dracu… Uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roşie fără calorii, 3 felii de salam, 2 măsline, brânză şi castraveţii ăştia îi punem pe ochi.

O chiflă de pâine la carantina Roşiorii de Vede „, spune cel care filmează mâncarea. „Mai bine la puşcărie, fraţilor”, spune un alt individ aflat în aceeaşi cameră. În continuare, cei aflaţi în carantină sunt nemulţumiţi de televizorul din cameră, de baia pusă la dispoziţie de autorităţi şi de faptul că nu au primit „nici cafea „. „Uite baia.

Fără lumină, fără nimic.

Pe acolo ne intră şobolanul ca să ne viziteze.

Să vină protecţia de la Bucureşti „.

Filmul postat de Bahoi Libanezu a fost distribuit de multe persoane, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Oamenii sunt revoltaţi de faptul că statul român plăteşte cazarea şi masa pentru astfel de conaţionali întorşi din străinătate. În comentariile postate pe Facebook, oamenii îi întreabă pe protagonişti de ce nu au stat în ţara de unde au venit, cât au plătit taxe şi impozitela bugetul de stat al României şi multe altele.

Iată câteva dintre comentarii: „Nu sunteţi în stare să munciţi nici pentru asta (mâncare n. red.).

Voi doar stricaţi „. „Cât impozit ai plătit tu la stat ca să primeşti ceva mai bun?” „Ce ai muncit tu pentru mâcarea aia?

Ce ai cotizat tu vreodată pentru mâncarea aia?

Ce plăteşti tu pentru cazare, apă, curent, caldură?

De ce nu aţi stat de unde aţi venit să mâncaţi mai bine acolo? „„Să ziceţi mersi ca eu nu vă dădeam nimic că n-aţi muncit pentru ţară 1 minut.

Vă băgam pe toţi la părnae şi nu gratis, vă puneam să o plătiţi şi vă potoleam „

„Uite baia. Fără lumină, fără nimic. Pe acolo ne intră şobolanul ca să ne viziteze. Să vină protecţia de la Bucureşti”.Cum se plâng de condiţiile din carantină Bahoi Libanezu şi tovarăşii lui. „Mai bine la puşcărie!“

Filmul postat de Bahoi Libanezu a fost distribuit de multe persoane, iar comentariile nu au întârziat să apară. Oamenii sunt revoltaţi de faptul că statul român plăteşte cazarea şi masa pentru astfel de conaţionali întorşi din străinătate.

Sursa: adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Top