You are here
Home > Accidente > IRONIA SORŢII. Marian a murit la Paris, infectat cu COVID19, după ce răspândise mesaje conspiraționiste: A văzut cineva un om mort de coronavirus?”
loading...

IRONIA SORŢII. Marian a murit la Paris, infectat cu COVID19, după ce răspândise mesaje conspiraționiste: A văzut cineva un om mort de coronavirus?”

Marian Giurea, un şofer român de TIR, a murit de coronavirus la Paris, la doar o lună după ce a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în care lua în derâdere gravitatea crizei.

„Câteodată, ironia sorții este de un cinism tragic. Marian, român trăitor la Paris, scria pe Facebook pe 17 martie: ”Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona ? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup” Marian, 47 de ani, a murit alaltăieri la Paris. De coronavirus”,a  scris Radu Herjeu, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu aproape o lună, Marian Giurea, un şofer român de TIR în vârstă de 47 de ani, scria pe pagina sa că nu a văzut vreun om mort din cauza coronavirusului, punând la îndoială gravitatea pandemiei. La scurt timp, însă, acesta s-a îmbolnăvit şi a fost internat într-un spital din Paris, unde şi-a petrecut chiar ultimele zile de viaţă.

sursa foto: Facebook

STIRI ADEVARATE

Lasă un răspuns

Top