You are here
Home > Actualitate > Lupte de stradă! Echipaje de Poliție atacate de o mulțime furioasă într-un cartier de blocuri
loading...

Lupte de stradă! Echipaje de Poliție atacate de o mulțime furioasă într-un cartier de blocuri

Scandal monstru cu polițiști luați la bătaie după ce au încercat să rețină un bărbat

Potrivit Alba 24.ro.,Polițiștii care au încercat să rețină un bărbat care nu avea documentele prevăzute de lege pentru situația Stării de Urgență în care ne aflăm au fost bătuți de locuitorii unui cartier.
Deocamdată nu este clar ce s-a petrecut. Pe filmări oamenii strigă că este un abuz, se aud înjurături și chiar se folosesc pistoalele cu șocuri electrice.

Poziția IPJ Hunedoara:

”Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.]


Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul interventiei

ntervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”.

video

Poliția a intrat peste oameni în case, după scandalul de la Hunedoara: au căzut victime femei și copii

La Hunedoara a avut loc un scandal monstru între cetățeni și polițiști. Totul a degenerat în momentul în care polițiștii au vrut să ridice o serie de persoane care făceau scandal, iar oamenii au început să arunce cu pietre în forțele de ordine.

După ce s-au calmat spiritele, polițiștii au început să-i caute pe agresori. Într-o intervenție la Antena 3, reprezentanții polițiștilor de la Hunedoara au negat acuzațiile oamenilor și anume că au intrat peste ei în case.

Mai multe filmulețe postate pe rețelele de socializare arată cum polițiștii au intrat în case peste oameni, victime fiind copii sau femei.

De asemenea, mai mulți oameni susțin că polițiștii ar fi dat cu spray lacrimogen către copii. Oamenii îi acuză pe cei de la poliție că au agresat și o bătrână de 75 de ani.

„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției.

Intervenția polițiștilor era una  de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, se arată în comunicatul poliției.

Scandal la Hunedoara, de Paști: Polițiști și jandarmi atacați cu pietre. Autoturisme avariate (VIDEO)

Micro 6 Hunedoara Politia

Polițiștii și jandarmii din Hunedoara au fost atacați de mai multe persoane, după ce au încercat să legitimeze un bărbat, aflat în stare de ebrietate, care se plimba cu bicicleta pe stradă. Bărbatul nu avea asupra sa documentele prevăzute de legea în vigoare.

Zeci de hunedoreni au ieşit din case cu doar câteva ore înainte de slujba de Înviere. Aceştia au avut o altercaţie cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului. 

Bataie in strada intre politie si cetateni. Se intampla in Hunedoara

Deocamdată nu este clar ce s-a petrecut. Pe filmări oamenii strigă că este un abuz, se aud înjurături și chiar se folosesc pistoalele cu șocuri electrice.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, trei dintre persoanele care au luat parte la aceste violențe identificate și au fost duse la sediul Poliției pentru a fi audiate.

„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, a transmis IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Top