You are here
Home > Accidente > INGENIOS: Cum s-a gândit un român venit din Germania că „păcălește“ carantina
loading...

INGENIOS: Cum s-a gândit un român venit din Germania că „păcălește“ carantina

Un bărbat de 44 de ani din județul Sibiu, fără permis de conducere, a revenit în țară la volanul unui camion. Sibianul venea din Germania și a mințit la vamă că este șofer de camion ca să scape de carantină.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș s-au sesizat din oficiu, joi, 16 aprilie, cu privire la faptul că miercuri, 15 aprilie, un bărbat în vârstă de 44 de ani a revenit din Germania la domiciliul său din localitatea Alămor.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în aceeași zi bărbatul a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, declarând faptul că este șofer de camion, în aceste condiții fiindu-i permis să se deplaseze la domiciliu fără a-i fi impusă măsura carantinării, transmite Prefectura Sibiu.

În continuarea cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere și ar fi ascuns adevărul autorităților vamale pentru a evita carantina. În aceste condiții, la data de 16 aprilie, față de persoana în cauză s-a luat măsura carantinării instituționalizate, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Cercetările în acest caz continuă.

Lasă un răspuns

Top