You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS Virusul face Prapad peste 60 de români din Diaspora au murit din cauza COVID-19. Cifre de ultimă oră
loading...

BREAKING NEWS Virusul face Prapad peste 60 de români din Diaspora au murit din cauza COVID-19. Cifre de ultimă oră

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi că sunt 734 de români confirmați cu noul coronavirus în străinătate și 61 de decese.

„În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 734 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 422 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franța, 14 în Germania, 58 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 3 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 61 de cetățeni români aflați în străinătate, 14 în Italia, 15 în Franța, 19 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, unul în Belgia, unul în Suedia și unul în Elveția, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 11 au fost declarați vindecați: 7 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia”, arată GCS.

Lasă un răspuns

Top