You are here
Home > Actualitate > Traian Berbeceanu: „La violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional” VIDEO cu (Spartacus Idolul Femeilor)
loading...

Traian Berbeceanu: „La violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional” VIDEO cu (Spartacus Idolul Femeilor)

Comisarul Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela spune după scandalurile cu rromii din ultima perioadă că la violență trebuie răspuns cu violență proporțională. 

„Nu am să vă spun nici cu căt la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu vă interesează. Am să vă spun însă, simplu, că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți.

Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărăți și determinați să vă protejeze, pe voi cei multi, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos.

Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria.

Iar „vitejilor” care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și „specialiștilor” care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică.

Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net. Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență!

Proporțional, „este mesajul lui Traian Berbeceanu.

Spartacus Idolul Femeilor inainte/dupa interventia mascatilor

Va prezentam VIDEO din RAHOVA de ieri unde Spartacus Idolul Femeilor era LIVE inainte de `interventia mascatilor.

Lasă un răspuns

Top