You are here
Home > Accidente > Italia, revoltată: Români, URMĂRIȚI după ce au vrut să jefuiască o bancă. Polițistul a MURIT în misiune
loading...

Italia, revoltată: Români, URMĂRIȚI după ce au vrut să jefuiască o bancă. Polițistul a MURIT în misiune

Pasquale Apicella, un ofițer de poliție în vârstă de 37 de ani, aflat la serviciu la secția de poliție Secondigliano din Napoli, a murit aseară, în încercarea de a opri un jaf la o bancă, de o bandă de hoţii români, scrie dire. it şi ilroma. net. În jurul orei cinci dimineaţa, mașina poliției, condusă de Apicella, a intervenit pentru a opri o mașină cu patru persoane la bord care au încercat să forțeze ATM-ul filialei Crédit Agricole, în zona Piazza Carlo III, însă fără succes.

Maşina bandei de hoţi a intrat pe strada Capodichino, unde s-a izbit frontal chiar cu maşina poliţiei.

Impactul a fost atât de puternic încât trupul agentului Apicella a sărit de pe scaunul şoferului.

Celălalt agent de poliţie aflat în maşină a fost rănit.

Doi dintre hoții români au fost prinţii după ce au fost răniți, însă ceilalţi doi au apucat să fugă şi sunt căutaţi.

Primarului din Napoli Luigi de Magistris a reacţionat: „Îmi exprim cele mai profunde condoleanțe, în numele orașului, familiei agentului ucis și tuturor bărbaților și femeilor Poliției de Stat care se ocupă profesional în fiecare zi și se sacrifică pentru prevenirea criminalității.

Cele mai bune urări pentru o recuperare rapidă polițistului rănit „.”Șeful Poliției, directorul general al securității publice, Franco Gabrielli, a exprimat condoleanțe profunde membrilor familiei ofițerului de poliție ales de stat, Pasquale Apicella, care a murit în această dimineață la Napoli, în timpul urmăririi unor criminali în performanța serviciului. În zilele în care forțele de poliție s-au angajat în verificările pentru a opri răspândirea coronavirusului, Poliția de Stat continuă activitatea împotriva infracțiunii, plătind un preț foarte ridicat odată cu pierderea unuia dintre bărbații săi. Șeful Poliției a urat o recuperare rapidă celuilalt poliţist, adjunctul șefului poliției de stat Salvatore Colucci, care a fost rănit „, a anunțat Poliția de Stat.

Pasquale Apicella Napoli Police

Lasă un răspuns

Top