You are here
Home > Actualitate > ULTIMA ORA: Marcel Vela, ordonanța militară nr. 10: Se prelungește suspendarea zborurilor. Iată țările vizate
loading...

ULTIMA ORA: Marcel Vela, ordonanța militară nr. 10: Se prelungește suspendarea zborurilor. Iată țările vizate

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, susține, începând cu ora 19:00, o declarație de presă în care anunță conținutul Ordonanței Militare numărul 10.

Printre prevederile Ordonanței militare nr. 10, adoptată astăzi, 27.04, și care va intra în vigoare de mâine sunt și măsuri privind suspendarea unor zboruri către destinații din Europa și nu numai. Toate zborurile vor fi reluate, într-un progrm anunțat ulterior, începând cu 15 mai.

„O altă măsură care ține de suspendarea unor zboruri către țări care au fost deja suspendate 14 zile… Am decis că va trebui prelungită măsura suspendării zborurilor către și din Spania pentru 14 zile, începând cu 28 aprilie, pentru că expira perioada.

Am prelungit suspendarea zborurilor spre Austria, Belgia, Elveția, SUA, Olanda, Turcia, Iran. Din aceste țări către România pentru 13 zile, începând cu data de 2 mai, până pe 14 mai inclusiv.

Am prelungit suspendarea zborurilor spre Italia pentru 12 zile, din 3 mai, valabilă până pe 14 mai.

Intră și cele din Franța și Germania, pentru 10 zile, începând cu data de 5 mai, până pe 14 mai, inclusiv“, a declarat ministrul de Interne. 

Lasă un răspuns

Top