You are here
Home > Actualitate > O bătrână neajutorată, dezbrăcată şi căzută în noroi este bătută de o femeie, în curtea unei case VIDEO
loading...

O bătrână neajutorată, dezbrăcată şi căzută în noroi este bătută de o femeie, în curtea unei case VIDEO

Poliția Română face cercetări în cazul unui filmuleț cu imagini șocante care a circulat pe rețelele de socializare, în care apare o bătrână supusă la chinuri greu de închipuit.

Imaginile şocante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tânăr care ar fi originar din AIUD, dar locuieşte în MADRID.

În imaginile publicate de ziarul ADEVĂRUL se observă cum o femeie bătrână care este în pielea goală stă în şezut în curtea casei, în noroi, asta în timp ce o femeie îi cere să se ridice. Deși face eforturi disperate, bătrâna nu poate să se miște, lucru care o scoate din minți pe cea care urlă. Aceasta începe să o lovească fără milă cu pumnii și picioarele și o jignește.

Scenele revoltătoare durează minute în șir, iar vecinii nu intervin, deși țipetele sunt destul de puternice.

La un moment dat, sună telefonul necunoscutului care filmează scena oribilă, iar îngrijitoarea se uită spre gard să vadă dacă a fost văzută în timp ce o maltrata pe bătrână.

Poliția Română a confirmat că a început verificările în acest caz. Încă nu se știe când a avut loc incidentul sau în ce zonă a țării, însă cercetările încep în județul Alba.

Surse din Poliție au declarat că un tânăr din Blaj este în vizorul autorităților, pentru a furniza mai multe detalii despre filmare, însă sunt luate în calcul mai multe piste.

VIDEO APASAȚI AICI: https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/531290254232956/

Lasă un răspuns

Top