You are here
Home > Actualitate > Şocant. Adolescent de 15 ani şi-a ucis sora mai mică. Motivul crimei – o tabletă
loading...

Şocant. Adolescent de 15 ani şi-a ucis sora mai mică. Motivul crimei – o tabletă

Un adolescent în vârstă de 15 ani a recunoscut că şi-a ucis sora mai mică în somn, după ce aceştia au avut parte de o ceartă urâtă pe o tabletă pe care o împărţeau. Crima a avut loc într-un oraş din Kazahstan.

Luda, fetiţa în vârstă de 10 ani, a fos ucisă în timpul nopţii, în oraşul Taraz din nordul Kazahstanului. Autorităţile au găsit-o pe fetiţă defigurată, cu craniul rupt, aceasta murind din cauza rănilor grave înainte ca medicii să ajungă la locul faptei.

Vecinii spun că tragedia s-a produs după ce Luda și fratele ei Aleksey, în vârstă de 15 ani, au avut un conflict în curtea din apropierea casei lor. Cunoscuţii celor doi au descris-o pe fată ca fiind inteligentă și plină de viaţă.

Cearta celor doi a pornit atunci când Luda a cerut tableta pentru a studia, iar fratele ei, un jucător înfocat, a refuzat să i-o dea. Autorităţile au dezvăluit că Aleksey a atacat-o pe Luda noaptea în somn, lovindu-i capul de mai multe ori cu un ciocan. El a luat apoi cadavrul și l-a aruncat în stradă, lângă gardul vecinilor săi.

A spus că „l-a scos din sărite”

După gstul extrem, tănărul de 15 ani și-a schimbat hainele și și-a alarmat părinții, spunându-le că „sora lui a dispărut”. Familia s-a grăbit să o caute pe fata și Aleksey, care „a ajutat activ”, i-a dus la cadavru, înainte ca părinții săi să cheme autorități. În timpul unui interogatoriu, Aleksey a spus că şi-a ucis sora pentru că „l-a scos din sărite”, a declarat Ardak Madimarov, șeful adjunct al departamentului de cercetări penale.  Zhandos Mametkulov, șeful adjunct al departamentului de poliție locală a declarat că „fata a murit din cauza rănilor necompatibile cu viața înainte ca paramedicii să ajungă la fața locului”.

Lasă un răspuns

Top