You are here
Home > Actualitate > ROMÂN acuzat că şi-a JEFUIT şeful din Cehia după ce şi-a cumpărat maşini scumpe şi o vilă. Patronul păgubit s-a SINUCIS
loading...

ROMÂN acuzat că şi-a JEFUIT şeful din Cehia după ce şi-a cumpărat maşini scumpe şi o vilă. Patronul păgubit s-a SINUCIS

Un român în vârstă de 24 de ani din Sibiu este acuzat că a furat 300.000 de euro de la patronul său din Cehia. Poliţiştii l-au filat în ţară după ce tânărul şi-a cumpărat două maşini în valoare totală de 200.000 de euro şi o vilă cu 12 camere. Românul susţine, însă, că a câştigat banii prin muncă cinstită. Bănuielile au început în special după ce patronul ceh s-a sinucis din cauza pierderii suferite, iar românul a plecat apoi în Anglia să muncească.

Povestea sibianului a ajuns în atenţia presei locale, întrucât autorităţile au ajuns să îl suspecteze un jaf.

Românul a început să muncească în Cehia în urmă cu cinci ani.

Potrivit site-ului Ora de Sibiu, în urmă cu un an a lucrat la o firmă care transporta sume de bani, iar într-o zi, povesteşte bărbatul, cineva ar fi urmărit traseul uneia dintre maşini şi a furat 300.000 de euro. O lovitură grea pentru patronul firmei, care în acea lună nu şi-a permis să îşi plătească angajaţii la timp.

Acela a fost momentul în care românul ar fi decis să plece în Anglia la muncă. La scurt timp, s-a întors în Cehia, însă a aflat că fostul său şef s-a sinucis, aşa că a plecat înapoi în Anglia. 

Vilă şi maşini de lux

Problemele au început recent pentru tânărul de 24 de ani, care s-a trezit cu poliţişti la uşa sa. A fost dus la secţie şi chestionat în legătură cu bunurile pe care şi le-a cumpărat, respectiv două maşini de lux, în valoare de 89.000 de euro şi 90.000 de euro şi o vilă cu 12 camere.

Era deja filat de autorităţi, însă nu este pus oficial sub acuzare, ci anchetat ca suspect.

Românul consideră că singura lui greşeală este că s-a lăudat cu lucrurile cumpărate deşi, spune el, sunt obţinute din bani munciţi. Asta nu l-a oprit ă transmită un mesaj sarcastic la adresa autorităţilor.

„INFO pentru tot mapamondul

Am dreptul să-mi exprim opinia !

Acum 2 zile am fost ridicat de poliția de la criminalistica , dece ? Doar pentru faptul ca sa justific de unde am avut bani pentru mașini si etc, Nu am dat in cap la nimeni daca am făcut ceva am făcut prin munca , Domnilor polițai știu ca vedeți aceasta postare ! Vreau sa știți ca in spatele succesului sunt ani de munca ! M-a urmăriți mai ceva ca in filme , sunt curat nu am greșit la nimeni cu nimic, sunt un simplu om ! Nu fac bani la negru deși cred ca știți și voi asta , îmi pare rău pentru voi ca nu tine Dumnezeu și cu voi ! Știu ca mașinile costa 200.000€ dar este plăcerea m-a sa știu ca multă lume este deranjata de faptul ca eu am și alți nu”, scria românul pe contul său de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a mai fost implicat într-o bătaie într-un club din Cehia în urmă cu doi ani.

Lasă un răspuns

Top