You are here
Home > Accidente > Uluitor in Germania un conational Român, a fost ARUNCAT dintr-o mașină pe autostradă. Poliția face APEL la cetățeni pentru a găsi VW înmatriculat în România
loading...

Uluitor in Germania un conational Român, a fost ARUNCAT dintr-o mașină pe autostradă. Poliția face APEL la cetățeni pentru a găsi VW înmatriculat în România

Un român în vârstă de 36 de ani a fost aruncat dintr-o mașină pe o autostradă din Germania. Poliția face un apel la populație pentru a găsit autovehiculul în care mai erau trei persoane. 

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, în apropiere de Dietersheim (landul Bavaria). Potrivit publicației fraenkischer.de, care citează un comunicat al poliției germane, patru bărbați călătoreau într-un Volkswagen Sharan. La un moment dat, a avut loc o altercație între ei, iar șoferul a pus frână, s-a întors și l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre pasageri.

Enervat la culme, șoferul s-a dat jos de la volan, a deschis portiera pe partea pe care era bărbatul lovit, l-a tras afară și mașină și l-a aruncat pe asfalt. Întrebat despre rănile suferite, victima a povestit că s-a agățat de mașină și a fost târât.

Un cuplu de nemți l-a observat pe bărbat întins pe jos și a oprit pentru a vedea ce se întâmplă. Când au văzut în ce stare se află, au chemat imediat o ambulanță. La fața locului au sosit și polițiștii cărora le-a fost destul de dificil să stabilească ce s-a întâmplat, pentru că românul era beat mort.

Tânărul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliția germană caută acum un Volkswagen Sharan negru, cu plăcuțe de înmatriculare românești, și face un apel la populație: oricine are informații este rugat să contacteze autoritățile.

roman aruncat din masina autostrada germania

Lasă un răspuns

Top