You are here
Home > Actualitate > Președintele și Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control! Acuzații grave la adresa puterii
loading...

Președintele și Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control! Acuzații grave la adresa puterii

Klaus Iohannis și Guvernul Orban sunt acuzați că au scăpat de sub control situația epidemiei de coronavirus și în acest context este exclusă organizarea alegerilor parlamentare în decembrie. În Parlament se pregătește deja amânarea acestor alegeri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu, a susţinut, miercuri seara, că şeful statului şi „Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control „, iar „la 4.000 de infectări pe zi este exclus să ne gândim la organizarea de alegeri„. „Din punctul meu de vedere, preşedintele şi Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control.

La 4.000 de infectări pe zi este exclus să ne gândim la organizarea de alegeri „, a afirmat Ciolacu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

El a spus că săptămâna viitoare ar urma să înceapă discutarea în Parlament a proiectului privind amânarea alegerilor legislative. „Luni deja legea în ceea ce priveşte data alegerilor poate fi promovată în Parlament. (… ) După 4.000 de infectări mi se pare normal să stăm un pic de vorbă, în primul rând, cu Guvernul, cel care organizează alegerile, să ne prezinte un plan. (… ) Proiectul de act normativ este deja depus de un coleg neafiliat şi o să îl luăm în discuţii în comisii.

Prima Cameră sesizată este Senatul, dar concomitent eu aş invita, în primul şi primul rând, Guvernul să ne explice „, a declarat liderul PSD.

Un număr de 4.016 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma efectuării a 31.318 teste la nivel naţional, a informat miercuri Grupul de Comunicare Strategică.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS.

Ciolacu face apel pentru evitarea unei catastrofe medicale România trebuie să se pregătească pentru a evita o catastrofă medicală, a declarat duminică preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, el arătând că este momentul ca toate forţele politice „să îşi dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioadă”. „România trebuie să se pregătească cu toate forţele pentru a evita o catastrofă medicală! Întărirea sistemului medical şi în mod special a secţiilor ATI, procurarea medicamentelor esenţiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare, pregătirea şcolii online aşa cum trebuie, distribuirea măştilor către persoanele vulnerabile sunt doar câteva dintre cele mai urgente lucruri”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit acestuia, „toate forţele politice ar trebui să-şi dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioadă”. „În schimb, Iohannis şi Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv şi se pregătesc doar de alegeri.

La fel cum au făcut cu anticipatele şi au pierdut.

La fel cum au făcut cu localele şi au pierdut.

Totul a fost doar pentru alegeri!

Le-am demonstrat că PSD nu se teme de votul românilor.

Le vom demonstra şi acum, dacă este nevoie, dar nu asta îi interesează acum pe români!

Ci siguranţa şi sănătatea lor, a părinţilor lor, a copiilor şi apropiaţilor! „, a arătat şeful PSD.

Lasă un răspuns

Top