You are here
Home > Actualitate > Un craiovean a scos la vânzare pe Facebook un TUN din Al Doilea Război Mondial: „Schimbi cu mitralieră?”
loading...

Un craiovean a scos la vânzare pe Facebook un TUN din Al Doilea Război Mondial: „Schimbi cu mitralieră?”

Un bărbat din Craviova a scos la vânzare pe Facebook un tun despre spune ca e din al Doilea Război Mondial. Prețul cerut este de 3.000 de euro, care include și transport. 

Un anunț postat pe grupul de vânzări de pe Facebook „Anunțuri Gratuite Craiova” face senzație printre internauți. Un bărbat cere 3.000 de euro pentru un tun despre care spune că este din al Doilea Război Mondial.  

„Tun cu ghiulele din al 2’lea război mondial 3000Euro cu transport”, este textul anunțului. Pentru a dovedi veridicitatea anunțului, el a adăugat și mai multe fotografii.

Membrii grupului n-au ratat ocazia și s-au amuzat pe seama anunțului.

„Ai și muniția adecvată….sper că îl dai la probă?” / „Anvelopele ce DOT au?” / „Schimbi cu mitraliera? Bineînțeles diferența de la mine 3kg de coca”, sunt doar câteva din mesajele postat de internauți.

Au fost totuși și persoane care l-au avertizat pe vânzător că ar putea avea probleme cu poliția: „Sper ca este dezactivat ca altfel o sa se autosesizeze politia si o sa ai ditamai dosaru, posibil si un pic de parnaie” / „Tu nu mai ai mâncare acasa si ai auzit ca se da gratis la parnaie?”.

La scurt timp după postarea anunțului, tânărul a revenit și a anunțat că tunul s-a vândut, însă nu a specificat și cât a primit pe el.  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top